Přejít na obsah

Akční modely


Boleslavák

Doporučené příspěvky

Nemáte někdo ceníky a obsah výbavy k  jednotlivým akčním modelům? Po případně jestli ještě byli nějaké jiné akční modely? A i ceníky k jednotlivým modelovým rokům?

- Joy

- Style

- Tour de France

- Sportline

- Edition 100

- Spirit

- Creation

- Fresch edition

- Combi fit

- Attraktive

Editováno: , autor: Boleslavák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím,

vlastním fabii 100 edition v poměrně dobrém stavu s málo najetými kilometry, celou kompletní včetně kol. Už delší dobu mě zajímá, zda má tato fabie nějaký potenciál pro např. sběratelské účely. Bohužel jsem nedokázal zjistit, kolik bylo celkově vyrobeným kusů, všude se píše jen "omezený počet". Po bazarech se občas objeví superby nebo octavky z téhle edice, ale fabii jsem za poslední 3 roky nikde neviděl. 

Má cenu s tím autem přestat jezdit, a uschovat ho, nebo je to jen klasická fabie s koženýma sedačkama, která nikdy hodnotu mít nebude?

díky za jakoukoliv zpětnou vazbu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fabie Edition 100 z mého pohledu zase taková vzácnost není ještě před koncem roku jsem si všiml dvou vozů v inzerci na prodej.

Třeba taková podle mě vzáčnější Škoda Fabia v akčním provedení Style mohla mít jako jediná z céle produkce barvu zelená Agáve a nebo barva červená Hot Chilli, která byla pouze na 442 vozech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak podľa mňa fabia edition 100 má dosť vysoký potenciál do budúcna. Určite je to jedna z najmenej videna edícia po uliciach alebo na bazaroch. Ako jediná má biele kožené sedačky žiadna iná fabia ani edícia to nemala taktiež rs paket atď. Takže za mňa jedna z naj edícii,  určite vzácnejšia ako sportline nebo ty bežnejšiel Joy,  attractve, creation ... Ešte Dobrý potenciál má taka fabia Tour de France , Spirit tých je taktiež malo :) ale osobne edition 100 by som bral najviac :) ako jediná nevychádzala z modelu classic a ma vážne takmer full výbavu :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Například AM Solitaire, který vycházel z výbavy Elegance a měl motor 2.0/85kW. Je ale potřeba rozlišovat, že byly akční modely pouze jako pakety výbav (bez jakékoli odlišnosti) a akční modely (sice vycházející třeba z Classicu) specifické - buď zmíněná zvláštní vnější barva, potah sedadel, nebo prvky výbavy (např. lakované kliky).

 

Boleslavák - je z klasických AM (mimo obyčejné pakety) nějaký vycházející z Comfort/Ambiente?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joy má taky modelový klíč Classicu. Nejlepší výbavu a zákaznickou výhodu měl Creation. Ale nemám teď prostor podrobně studovat, jestli měl z Ambiente úplně všechno. Oficiálně má modelový klíč Classicu taky.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...