Dinospages Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Dobrý den mám tři DO, lze nějak zjistit na jakých frekvencích fungují daná vajíčka? Bohužel jsme laborovali a různě jsme přehazovali vajíčka z klíče na jiný klíč (hodnota MHz je uvedena na klíči, takže nyní nevím kde jaké bylo) a) Vajíčko (dioda bliká, funkční- podařilo se spárovat, zřejmě 434MHz) + starý klíč - mělo by jít o původní z mé fabie (100% si nejsem jist) _________ b) Vajíčko (dioda bliká, nepodařilo se spárovat) + nový klíč - pochází z octavie 1 c) Vajíčko (dioda nebliká i po výměně baterie) + nový klíč - pochází z octavie 1, mechanicky shodné s b) Klíče z b) a c) mám nyní nově (dodáno se zámky a se spínačkou u volantu - nyní používám), DO u těchto klíčů jsou tedy 434 MHz a druhé 433MHz (což se mi zdá divné. Je možné že jsem se do toho tak zamotal, a nejsem si jist zda jediné funkční a spárované vajíčko není to staré, ale to b). Závěr: Funguje mi pouze jedno Vajíčko podařilo se spárovat přes VAG, když jsme párovali dvě nefungovalo ani jedno. Podotýkám že zámky mám několikrát měněné kvůli své hlouposti a ztrácení. Rád bych se z toho nějak vymotal a měl dva klíče s fungujícími DO. Moc díky za nějaké nasměrování jak z této situace ven. Díky Dino Quote
Recommended Posts