Přejít na obsah

Výměna žárovky ve spínači světel


ESkaba

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, měl bych dotaz. Jaká žárovička je ve spínači světel (typ), potřeboval bych jí vyměnit. A ještě bych se zeptal jestli má spínač obrysových světel pořád svítit i po zhasnutí všech světel. Moc děkuji všem za odpověď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co si vzpomínám, žárovka svítila jen se světly a náhradu nevím, protože jsem vždy měnil celý spínač když už nedržel. Po montáži modulu denního svícení do patice místo relé tlumených světel jsem na spínač zapoměl. Žárovka paticová i bezpaticová (starší typ) v té době byla jen ta co se dávala do palubky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V spínači svieti po otočeí kľúča, len takým slabším jasom akoby zapojené cez odpor. Ak spínač zapneš, svieti ako ostatné. Na výmenu tej mini skoro utopenej žiarovky bol niekde návod, dokonca aj na osadenie LED, skús pohľadať na fóre venovanom Felíciám. Robota nanič, radšej som kúpil nový spínač. Žiarovka je tam celosklo, kontrolky v prístrojovke majú okolo skla ten plastový držiak do plošného spoja, buď čierny alebo modrý, podľa príkonu. Tuším 1,2W a ?.

Editováno: , autor: Effendi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...