Přejít na obsah

Zánašení vstřiku FABIA 1,2 HTP 40 kw AWY


Tom23

Doporučené příspěvky

Ahoj, prosím o radu. Auto skákalo a jelo na dva válce nebo vůbec. Tak se vyměnily svíčky, cívky i vstřiky. Auto jede bez problémů. Za dva za tři zase na dva válce. Po vizuální kontrole vstřiků, je na něm bílý prášek a je ucpaný. Po vyčištění opět bez problémů jede. Za den dva je zase vstřik ucpaný. Netuším odkud se to bere. Tyto auta měli problém s katalyzátorem že prášil a nasával zpět do válců prach s keramiky....jenže katalyzátor jsem vyměnil za nový. Konzistence materiálu na špičce vstřiku je jakoby jemný bílý prášek....setkal se s tím někdo. Už mám podezření na to že někdo hodil něco do nádrže jenže je divné že se zanáší jen jeden max. dva vstřiky. Ten třetí co se nezanáší je vyměněný za jiný z vrakoviště. Uvítám jakoukoliv radu či nápad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Vyřešeno: Kdyby se někdo setkal s podobným problémem. Po výměně vstřiků, cívek, svíček a dokonce katalyzátoru problém neustále přetrvával. Nikdo si nevěděl rady a všichni byli v koncích. Nakonec jsem rozdělal nádrž a vytáhl palivové čerpadlo. Na dně nádrže byla bílá hmota která na vzduchu vysychala a tvořila bílý prášek, nejspíš se jednalo o stavební lepidlo které nějaká dobrá duše nasypala jako pomstu do nádrže. Po vyčištění nádrže, výměně pal. čerpadla a výměně palivového filtru auto již několik týdnů jezdí bez problémů.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...