Přejít na obsah

zavírání dveří


gabuliatko

Doporučené příspěvky

Též musíte při zavírání dveří vyvinout více síly což vydá více hluku aby se dveře zavřely? Všiml jsem si toho už při akci auta na náplavce a myslel :D jsem že to je vada kusu.

Dlouho sem učil děti aby nemlátili dveřma a ted jim zas říkám aby s tím více bouchli že to není zavřené? Za to můžou elektrické dveře, nebo přetlak v kabině? Dá se s tím něco dělat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co pozoruji, tak obecně jsou nová auta čím dál více utěsněná a proto se zavíráné dveře perou s přetlakem a lepším těsněním. Takže nezbývá nic jiného, než s tím více mlátit. Jestli ale Vaše zkušenost byla standardní či nikoliv, to nedokážu posoudit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zavírání dveří jsem vyřešil tak že nepustím kliku a nenechám samovolně  bouchnout  dveře , jednoduše držím kliku a pomáhám váhou ruky a dveře pěkně dolehnou a zacvaknou do zámku.

Váha předních a zadních dveří je odlišná a takto se dá pěkně korigovat potřebná setrvačnost k zacvaknutí do zámku. Vyzkoušejte uvidíte ten rozdíl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...