Přejít na obsah

Zatekanie cez zámok


Milloš

Doporučené příspěvky

Nenašiel som odpoveď tak zakladam novy topic. Myslel som, že to je klasické poškodenie tesnenia v dolnej časti zadných dverí ale nie je. Až potom čo som to zasilikonoval sa zistilo že chyba je niekde inde. Voda vyteká cez zámok a tečie dole k tapecu kde stojí.... takže je tam mokro. Nedemontoval som celý hlinikový kryt ale len časť (super je že sa šrubuje, na yt boli všade nity) taktiež tapec nešiel úplne dole bol len vyhnutý (fakt má isť dole tak ťažko? mne sa ohýbal a vyzeral že sa zláme aj v rôznych uhloch) preto by som sa opätovnej demontáži chcel vyhnúť.  Viete mi poradiť ako to opraviť čo najefektívnejšie? 

 

 

 

Jedná sa o model z roku 2004 krátka 1.4 55kw výbava comfort, bohužiaľ ma pri kúpe prvého auta nenapadlo navštíviť autoumyvačku :) za akékoľvek rady vopred ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těch posledních cca 8 cm (kde látka přechází do koženky), nebo na té liště hned pod okenem? Je dobré netahat to za tapec, ale podebrat to - například špachtlí obalenou v hadru - přímo v místě toho camprdlíku. Pod oknem na té liště se to pak musí tahahat nahoru a mírně dozadu.

Stékání vody po zámku je zvláštní, asi v zadní straně dveří teče více vody, chtělo by zjistit proč. Nemu sí to svědčit ani zámku samotnému, je v něm tištěný spoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...