Přejít na obsah

Superb 2.0 tdi CFBG 125 kW rozvody


pechino

Doporučené příspěvky

Zdravím vás,

 

koupil jsem ojetinu 09/2010, má údajně 80 tkm, nechal jsem preventivně udělat komplet servis, krom rozvodů. Teď jak pročítám vlákna, rád bych je nechal pro jistotu taky udělat. Na Jarově si řekli jen za matroš 12 tisíc, což je nehoráznost, rozvodová sada origo se dá pořídit do pěti tisíc, nemáte někdo někoho seriózního a spolehlivého v Praze, kdo by to zvládnul za rozumnou cenu? Díky za ochotnou odpověď. Petr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl by to být motor CR, tam se delaj rozvody po 210tkm, nicméně netuším, jestli to někdo nestočil. Měl jsem právě za to, že to není na rozvodech poznat, jestli jsou udělaný. Každopádně bych je radši měl udělaný, abych mohl klidně spát.

Editováno: , autor: pechino
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koupil jsem ojetinu... Na Jarově si řekli jen za matroš 12 tisíc, což je nehoráznost, rozvodová sada origo se dá pořídit do pěti tisíc..

kámoš dnes dostal ponuku (práca+matroš)od autoriz.servisu za 560€ (15383,76CZK) ....ale komplet za rozvody,vodnú pumpu,klin.remeň a atď (je toho viacej,ale nechcem tu pleveliť vlákno) ....odmietol  :kol-32:  

 

čo na to poviete??

 

vozidlo je SII 2,0 TDI PD,103kW (skutočné km neznáme,kúpené v bazare)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo no, je to moje blbost, auto bylo nadherny, srdicko plesalo, mozek zatemnenej, nejasnou servisni historii jsem prehlizel. Ted uz ho mame cca treti mesic a normalne mam to auto rad, jezdi krasne, je pohodlny, malo zere a ja vymyslim kraviny tipu led zadni svetla, ledky do interieru, atd. Zitra mam v planu vycistit a impregnovat alcantaru a nalepit nerez dratky do predni masky. Mel uz jsem za tech 15 let spoustu aut, ale takhle jsem jeste nikdy neblbnul :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem byt trpelivej a vybirat dyl jak dva mesice. Ale jak rikam, ve finale jsem spokojenej, auto jezdi krasne a vybava bombasticka. Jen jsem do toho musel vrazit dalsi tricku navrch. 5 za olej filtry atd, 5 olej dsg, 4 ty hadice z panoramy, 10 alarm cobra a zbytek pocitam +- budou ty rozvody. A pak me doufam cekaj leta klidu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak poslední aktualizace stavu, dnes jsem přivezl domů supíka od Rolbaře alias cardiagnostik.cz, všechno zmáknul perfektně za dopoledne a ještě jsme si fajně pokecali, velmi příjemnej chlapík a to vše za slibovaných 2200,-. Už budu jezdit jenom k němu.

 

Díky Kokta7 za super tip

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Superb 2.0 tdi CFBG 125 kW rozvody

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...