Přejít na obsah

Natáčení světel xenony


Lakonpc

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, prosím o pomoc nakodódováním řj světel afs adresa 55. Přes vcp jsem bezmozku odmáčkl kódovat a poté jsem musel odstranit chybu afs kalibrací světlometů základním nastavením jak je tu na fóru popsáno. Chybové hlášení žádné, ale za jízdy se ani nehnou. Před tím než jsem to dojebal,fungovalo vše jak má. Po nastartování se seřídí nahoru- dolu i stranově. Na mdf je zaškrtnuto natáčení a xenony nic.Je možnost to nějak napravit?Děkuji za každou radu.To že jsem blb vím a do škodovky nakonec.Diky.

DSC_0082.JPG

DSC_0083.JPG

DSC_0085.JPG

Editováno: , autor: Lakonpc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je opraveno.Snad se to bude někomu hodit.Postupoval jsem následovně - ve VCP jsem po načtení adresy 55 provedl kodování ŘJ jako je na první fotce,vyskočí chyba konfigurace afs,kterou jsem odstranil základním nastavením 001 spustit,aktivovat a zavřít.Vypnul zapalování a jel to vyzkoušet.Ejhle natáčí.Nejsem si jist,ale mám dojem že jsem udělal chybu tím že jsem provedl základní nastavení s autem v náklonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Čaute, majú takto svietiť AFS svetlá aj nad 100 km/h ? Režím mesto funguje vidno pekne ako ich natiahne do strán ale ak idem nad 100 má to dať dialničné svetlá a nič to nerobi je to tak ako pri 70 km/h. V noci nič nevidím :D tak preto sa pýtam či to takto má svietiť.560724287_Beznzvu.thumb.png.e7118d4e4060447c15d12d4af4538abb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...