Martab Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Já tomu moc nerozumím, ptal jsem se na to kámoše, ten mi tvrdil, že tím že je tam AirBag, tak je tam palubka oslabená, aby se správně otevřel AirBag. když se na to moc zatlačí, dojde k "narthání" těch spojů a vrchní část palubní desky se jakoby natáhne a změní takto barvu. Co je na tom pravdy netuším, jen "prodávám jak jsem koupil". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamrnik Vloženo 23. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Ano máš pravdu palubní deska tam je že slabé a plus tam bývá taková síťka v tom místě airbagu, jeden čas jsem pracoval ve firmě kde se vyráběly palubní desky pro jinou značku. Otázka je co stim, na to focení pojedu do stejného servisu co mi před dvěma měsíci měnil to sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Mel jsem prasklou palubku v Caddy pred spolujezdcem a presne to melo tento tvar a bylo to v zeslabene casti na airbag. Vyreklamovano. Neco se nepovedlo, mas zrovna smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Kamrnik: tak to jsem zvědavej, jak to dopadne. Držím palce. Dej pak vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birniboy77 Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Zdravim, příští týden jdu na výměnu čelního skla. Mám jim tam teda nějak zdůraznit, aby si dávali bacha na tohle místo s airbagem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Jen né žádný fén! Já měněný sklo nemám a měl jsem to tam taky. Jestli tak si to jen utři a počkej na vyjádření servisu. Nic persklého ani promackleho tam nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Tak to mám já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Mam to uplne stejny a je to tam asi uplne od zacatku. Zatim jsem to neresil a predstava, ze mi vykuchaj celou palubovku me dost desi. To to snad radsi necham. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamrnik Vloženo 24. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Martikk:ty to máš krásný celkem neznatelny, mít to tak u sebe tak bych to ani neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 A už jsi to teda zkoušel utřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamrnik Vloženo 24. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Ano zkoušel, vzal jsem to tím škoda čističem a je to o něco méně vidět, ale pořád je to na první pohled patrné že to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Bych se vykašlal na Škoda čistič a zkusil by to nějakým Jarem, atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Takisto mam sklo menene a ziadne podobne stopy na palubnej doske nebadam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Já taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koutasek Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Nemam menene sklo a na palubovcd mam uplne stejne fleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koutasek Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Jak jsi dopadl v servise? Rekli ti neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Taky by mě zajímalo jak to dopadlo v tom servise (mám tam něco podobného, jsem přesvědčen že to má spojitost s airbagen a přijde mi, že čím víc to čistím, tím více je to vidět...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.