Přejít na obsah

Fleky na palubní desce


Kamrnik

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám problém s fleky na palubní desce  na spolujezdcově straně. Fleky jsou v horní části palubní desky na té horní ploše co se táhne až k čelnímu sklu, jsou to fleky jako kdyby na daném místě byly pod palubkou nějaká žebra nebo schránka na airbag a jejich hrany se jakoby protlačovaly zevnitř na pohledovou venkovní část palubní desky. Setkal se už s tímto problémem někdo? Myslíte že je to reklamovatelné, jelikož auto je ještě v záruce? Děkuji. 

 

Tak se mi to podařilo aspoň trochu vyfotit. 

 

IMG_20191021_171723.jpg

Editováno: , autor: Kamrnik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To samé mám i já. Když jsem auto kupoval bylo to tak viditelný, že jsem auto málem nevzal. Vypadalo to jako by tam měl někdo položenou nějakou tu silikonovou podložku protože to bylo mastný. Ale když to šlo umýt, tak jsem to pak neřešil. Pak jsem zjistil, že to je obrys airbagu. Zatím jsem to tedy neřešil, tak jsem zvědavý co ti ve škodovce řeknou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, určitě to zkusím vyčistit, ale nejdřív až zítra. Zatím jsem zkoumal povrch tě palubky a jje úplně bez porušení i bez poškození toho dezénu co je na celé palubní desce. Zajímavé je že jsem si toho všiml cca 3 týdny zpět a předtím to tam určitě nebylo. Jinak auto vlastním cca 1 rok, bylo zakoupeno z programu škoda plus jako roční vůz, který vlastnil přímo autosalon škoda. 

Zítra to zkusím vyčistit a dám vědět zda to pomohlo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Asi bych to neumýval, když už to řeší ze servisem. Jak tam nic nebude, tak řeknou, že problém není. Kdyby mě napadlo, že to bude od airbagu, tak bych to taky řešil. Jsem se teda ještě nedíval do jiných octávii jestli je ten airbag vidět, ale já ho vidím.

Editováno: , autor: martikk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Martin Bednář napsal:

Kdyby to šlo smýt, tak já osobně, bych radši volil tuto variantu. Protože i kdyby servis kývnul na výměnu palubní desky, tak při představě, co ta rozborka všechno znamená, tak bych radši sáhnul po tom hadru :-) 
 

Asi máš pravdu s tím čištěním, ale otázkou zůstává proč docháchází k tomu maštění v místě airbagu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čistě teoreticky, když jsem se ještě jednou podíval na tu tvojí fotku, tak mi přijde, jako bys měl palubku ošetřenou něčím, co extra přitahuje prach. Je tam spousta prachu, drobnejch částeček, chlupů (pes?), atp.
Tak jestli to co používáš, nezvyšuje elektrostatický náboj a třeba v místě té schránky na airbag, se nestahuje nějaký drobný prach...
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak musím se přiznat že teď jsem péči o čistotu interiéru pár měsíců dost zanedbavam, jelikož jsme začali s rekonstrukcí baráku a na nic jiného krom práce v zaměstnání a na baráku není čas. Skáčem do auta často tak zamazany od různého prachu že stavby že je mi toho auta celkem líto, ale snad to budeme mít  brzo hotové. Jinak ten skodovackej přípravek by měl prach odpuzovat, ale jak je tomu doopravdy jsem nesledoval. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podla. Mna ti tam na to sadli ked robili to predne sklo alebo zatlacili rukou. Ocividne to bolo mechanicky namahane a preto to zmenilo farbu. Ak ti to nezreklamuju, zober fen na vlasy od zeny a skus ho tym nahriat. Dufam ze nema nejaky turbo fen. Aby si to neroztavil. Vsetko na vlastnu zodpovednost. 

 

A snad nieje pod. Tym airbag. Nahriatim by mala ta biela farba zmiznut... Alebo pockaj na leto. 

Editováno: , autor: atlan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...