Přejít na obsah

Technické problémy a závady


losllanos1

Doporučené příspěvky

To operadlo budem robit video, vraj to posielaju do centraly ns posudenie. 

Okrem toho hlasim, ze zadnd dvere maju tak slabe pruziny po ochladeni, ze len poslednych 20cm sa vytlacia samy. To som uz spominal, no 2x nadseny neboli a chcel mi to vyhovorit, ze to je ok. Tak som mu povedal, ze hej po 200t km som to mal v takom stave na druhom aute, nie po 4500. Denne otvorim kufor min 5x, len na vratnici v praci 2x. Tymto tempom si mozem dat rucku x portvisa na podobretie o chvilu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krytky jsem vpředu neměl snad na žádném autě... taky už jsem byl na reklamaci 4x - jednou odflákli napájení do kamery (za což jsem platil), pak nešlo USB datově, naposled hluk rozvodů, osahaná řadička, odpojující se BT atd. - z posledního nic neuznali krom řadičky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 10. 2019 na 12:38, csabac napsal:

Prikladám fotku z testovacieho systému opierky vodičovho sedadla.

Vyosenie po cca 100km. Pekne videiť o koľko sa kolečko povolilo oproti nastaveniu, ktoré reprezentuje horná čiarka.

Toto isté použijem i pre spolujazdcovu sedanku. Nech viem, či to robí tiež.

scala.jpg

Som dalsi co ma s tym problem. Ja pootocenie pozorujem uz po cca 20km. Avsak neviem isto ci sa aj operadlo posunulo. To kolecko je celkovo divne. Staci nim trochu pootocit a nezabera tak neviem kde je chyba.

Ako sa bude dat dokazat v servise ze to naozaj operadlo sa posuva?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ma malu volu to kolecko. Ale spravis to tak, ze pootoc minimalnou silou kolecko dolava, pokym vola pusti, tu zaznac nulovu polohu a nechaj si to 100-150km. Potom uvidis, ze posun bude vyrazny nad ramec tej voly.  Este som rozmyslal, ze budem merat vzdialenost vrchnej casti operadla, jeden bod vybrany od pevneho bodu v aute, trebars pristrojovka. Ale zajtra chcem dat fotak na nejaky stojan a video. Budem simulovat razy sedanky a kolecko by sa malo tocit. Tiez premeram bod a od bodu b na videozaznam. Uz mam video kufra pruzin. A nech to poslu do skodovky predom, aby 14 mohli rovno riesit a nie robit videa a cakat na vyjadrenie. Ako tu sedanku tak nenecham, to auto je nepouzitelne s tym.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne kazdy musi podat reklamaciu a trvat na tom, aby to slo na skodovku. Inak o tom nebudu vediet a ani riesit to. Ja som napriklad do popisu vad i doplnil, ze ten a ten problem maju aj iny majitelia zo skoda fora. Okrem toho co som uz odovzdal, im to chcem dat pri ofiko odovzdavani auta do servisu i chcem dat pripnut k preberaciemu dokladu do servisu. Pre pripad, ze ak nieco odmietnu, ci sa bude opakovat, aby to bolo podchytene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, ak mozte dajte to na reklamaciu, resp. by sme mohli dat daku hromadnu info na skodu. Budem to riesit i vramci reklamacie, tak snad to bude uspesne. No bolo by fajn to dostat na vedomie cim skor, aby nemusel kazdy riesit dokazovanie individualne a cakat na odozvu od skoda centraly.  Aspon ti co pridu po nas, nech to maju lahsie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak neviem vola na kolecku je jedna vec, ale to ze sa to samovolne sklapa je ine. 

 

Aj keby bola vola na kolecku pol otacky, tak funkcii by to vadit nemalo. Ano blbo sa nastavuje ale musi drzat polohu. 

 

Reklamovat mate ze to nedrzi polohu, a nie ze to ma volu v zabere... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne ako pise atlan. Vola v kolecku je, ale vtedy sa operadlo nehybe. Hybat sa zacne vtedy, ked potocite do polohy, kde vola uz konci a zacne sklapat pootocenid opetadlo. Ja mam volu cca pol centi. Vtedy sa ale operadlo nehybe. A kolecko sa musi tocit pri sklapany. Je to spojeny mechanizmus, takze ak ide opetadlo dole, kolecko ss musi tocit. A to sa deje, len opacne. Operadlo idecdole od tlaku chrbta a kolecko ho kopiruje rotacnym pohybom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uz mam i video sedacky ako sa uvolnune. Telefon som prilepil paskou na stojan a mykal drziac za vrch opierky hlavovej cca 1m. Pootocilo sa to na videu za cca 1m o cely zubok na koliecku a cosi. Video je velke, tak ho pripnut neviem. V pondelok, alebo utorok to hodim do skodovky, nech to v predstihu poslu na posudenie. Kedze ako vravel, kym im to neodobrua, nic s tym robit nebudu.

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...