Přejít na obsah

Technické problémy a závady


losllanos1

Doporučené příspěvky

Před hodinou, csabac napsal:

Vysledok dnesneho pokusu dofukat kolesa. Kompresor original, co bol k autu. Postup ako v navode. Po 1s vyprdla 12v vpredu, to iste zasucka v kufri. Mna uz z toho auta jebne. Sos hlasi pri kazdom 3 starte. 

20191110_102433.jpg

No ty mas fakt s tym tzv. autom stastiem. Predpokladam ze znacka Skoda ti prirastie k srdcu. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@slovacik naveky :) jazdi sa mi fajn s nou, tak dufam, ze to do konca roka dame dokopy.stve ma to, ze toto auto som chcel na dlhsie uz ako 4roky, kedze ratam, ze casom nebudem tolko dochadzat za pracou. Inak uz som bol prevazovat i zimne, po tyzdni si vypytali niektore 30-40g. Nechapali a uz mam obavy, ci nove disky su ok. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja mam az obavu ze ake budem mat ja zimne disky a pneu lebo co vitam hodnotenia obchodov tak niektore su hrozne. Mna prekvapuje ze teraz co prsi tak ak otvorim dvere voda zo strechy kvapkna na mna a dovnutra co sa mi nestavalo ani vo felde. Asi sme urobili zle ze sme potrebovali auto na zaciatku vyrobi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všem, taky se přídávám s uvolňující se sedačkou. Nejdřív jsme mysleli, že je to jen náš pocit, ale po přečtení této diskuze je to jasné.. Po startu to již několikrát nahlásilo že nouzové volání není k dispozici a celý infotainment zůstal vypnutý a nešlo nic dělat... Po asi 10 minutách a opětovném startování se to rozběhlo... Má někdo stejnou zkušenost s tím, že po přehrání SW problém zmizel? Jinak jsme teda s autem spokojení, máme ho ve Style provedení, téměř plnou palbu a nezaznamenali jsme, že by někde něco bouchalo atd. Jen již při převzetí jsme si všimli, že stropní světlo na zadních sedačkách úplně nedoléhá a je tam několik mm díra...bude se to řešit reklamací, ale prý je to na výměnu celého stropu, což zabere dlouhou dobu a protože to je auto na ježdění 200 km denně do práce, tak se nám do toho moc nechce... Jo a ještě jeden dotaz týkající se síťového programu do kufru. Měli jsme tam sadu obsahující 3 ks sítí (vzadu podél zadních sedaček, přes celou plochu kufru a na pravý bok s kapsou), ale na obrázku v eshopu a všude jinde jsou 4 ks ... chyba z výroby, nebo je to normální?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čtvrtá síťka je již připevněna zespodu na krycím platu kufru. To jste si jí nevšimli, když jste otevřeli kufr a plato se zvedlo?

 

Doplněno:

Aha, tak zpět. Až po napsání příspěvku jsem se podíval do E-shopu a tam jsou síťky skutečně 4, tedy ta pod platem se nepočítá. Já to mám ještě pořád zabalené, takže nevím, kolik jich tam mám. Já jsem síťový program nepoužíval ani i Spacebacka, přestože byl ve výbavě.

Editováno: , autor: Joscer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Kinginrin sieťky, tiež 3. poruchu núdzového volania mám aj po update softu, to asi nebude tým. mne ale nezamŕza infotaiment, keď je SOS nedunkčné, len hlási chybu na maxi dote a v stave vozidla, plus svieti na cerveno hore dioda. Tento tyzden kazdy den min. 1x sa hlaska objavila.

sedacku vraj nikto neriesil v tom servise, kde som auto nechaval. ani na scale ani na o3 v minulosti. kazdopadne som odovzdal foto i video a tiez som ziadal nahlasit zamrzanie infotaimentu na centralu, lebo novsi soft nemaju, tak nech vedia spracovat odozvu od nas. mienim to ale poslat i s prilozenou reklamaciou na ten ich kontakt. pockam ale na uzavretie reklamacie.

tak uvidime, ze co vyriesia, co nie. kazdopadne ale ked som pridal i vypalene poistky od kompresora, tak uz pan co preberal do servisu sa sam nad tym autom pousmial. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne nemam skusenost s kupov auta inych znaciek tak posudit kvalitu neviem. Ale s Feliciou som mal tiez dost problemov zo zaciatku ale hlavne pristupom v servise , kde spekulovali ci uznat alebo nie poruchu a preco mi take malickosti vadia.

Kolega vcera vrvael ze bol v predajni Skoda a pytal sa na Scalu tak vychvalovali auto a nechceli ani nejaku zlavu dat. On ma 2 oktavky ako taxikar. Vravel ze je problem natrafit na doby servis a ochotny personal.

Ja ani velmi servisov na vyber nemam kedze na vychode toho vela neni :). (myslim okolo mojho miesta bydliska).

Inac stale si neviem zvyknut na tie stlpky v predu aj vcera som zbadal na poslednu chvilu chodca pri odbocovani v pravouhlej krizovatke. 

Dnes mi napr. v praci stale hlasi ze mam odomknute auto na care connect a dcera bola kuknut a vsetko je zavrete :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@slovacik Ano, pod platem je sitka, ale to neni ta ctvrta, ktera je v baleni sitoveho programu nabizeneho na e-shopu... oproti nemu chybi v te zakladni vybave sitka na levou stranu... 

O funkcnosti - resp. nefunkcnosti car connectu ani nemluvim, nefunguje temer vubec.

 

@csabac Nam bohuzel ten infotainment zamrzne tak, ze proste neudelame nic ... kamera nejde, radio, nezavolame si... nastaveni klimatizace... proste nic, no... takze to me dost stve. U auta za skoro 600.000 Kc bych to necekala, ale je pravda, ze se jedna o novy model a mouchy jeste nejsou vychytane...  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@slovacik tie stlpiky su fajn, astra j mala katastrofalne, dokonca sa mi stalo, ze pri zosuladenej malej rychlosti s prichádzajucim autom od vedľa, mi prekrylo cele auto v T krizovatke a 10km/h som vysiel pred nich. aj som zastal a ospravedlnil sa, ked ma vytrubili, lebo fakt som nevidel to auto skrz stlipka. chodcov bola katastrofa na prechode vidiet. Ako scalu si mozem len pochvalovat v tomto. Jedine tie stierace by mohli zotierat blizsie k stlpiku. Tam sa straca vyhlad na chodcov ak okno nie je ciste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Kinginrin novy model to neospravedlnuje. ak mas jednu vec, dve, ale kazdy tu riesi infotaiment, viacery sedacku, vypadavajuce krytky zadnych svettiel, volant nakryvo atd. proste toho je vela na to auto a to je proste nekvalitna vyroba, spracovanie. auto pekne a pristup zatial v servise ok, uvidime aky bude i vysledok prace. dufam, ze i ten bude ok

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@csabac Jo to mas asi pravdu. Je fakt, ze my mame zatim "jen" dva problemy... volant, krytky, kufr, praskani v palubce, to nastesti u nas neni a budem doufat, ze ani nebude. Na druhou stranu jsme velmi spokojeni s jizdnimi vlastnostmi, spotrebou atd... coz je pri dennodennim dojizdeni do prace dulezite. Zbytek se snad casem odladi... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@csabac ano, diesel. Najezd cca 4.000 km mesicne, pulka cesty okreska, pulka dalnice, dlouhodoby prumer 4,5. Jinak jednotlive cesty podle toho, jak se mi chce jet...kdyz to valim co to da bez ohledu na predpisy, tak jsem vzdy do 5,5 .. a kdyz se fakt couram, nebo provozo rychleji jet nedovoli, jedu i za 3,7... tankuju jenom Vervu Diesel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak poobede idem po auto, ciastocne poriesene, ostatne slo na centralu, ako sedacka a caka sa na vyjadrenie. par veci este ostalo otvorenych. vraj sos sytem v pamati nie je, takze nevedia detekovat vadu momentalne. asi budem musiet merat cestu tam vtedy, ked to svieti, nevypinat a poziadat o okamzitu diagnostiku. takze to vidim tak na dalsie 2 nastevy. ved do vianoc mam o program postarane. plus, ze auto budem mat na vikend a zaujemca moze opla teda zobrat, co sa prihlasil. teda ak to klapne. zatial servis pristup beriem pozitivne. z mojej strany im nemam co vytknut. 

viete niekto rozmer viecka zadneho naboja? lebo som chcel dokupit viecka dopredu, vyrabat sa nevyrabaju a zadne vraj nepasuju. podla premeerania maju predne, ak sa pamatam 51,7mm. tak to doriesim po vlastnej osi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...