Přejít na obsah

Technické problémy a závady


losllanos1

Doporučené příspěvky

V 20. 3. 2020 na 14:42, Michal Tvrdík napsal:

Objevily se tu problémy s kolizí nárazníku a hrany 5. dveří. Mrknul jsem k sobě a zdá se, že i u mě si 5. dveře na jedné straně lehce sedly, případně to může být i lehce nepřesným usazením zadního nárazníku, který jsem dosud neřešil. Dnes jsem dal auto preventivně do servisu na seřízení a jelikož je to "nové" auto, nejprv ohledně reklamované vady kontaktují Škodu auto pro další postup.

Levá strana - mezera mezi 5. dveřmi a nárazníkem je v nejužším místě cca 2 mm, patrný je i schod u světel:

IMG_2234a.thumb.jpg.34eed54bcf1e309804909e7ddb072ad9.jpg

 

Pravá strana - mezera mezi 5. dveřmi a nárazníkem je prakticky konstatní 4 mm:

IMG_2235.thumb.jpg.1a66ea3375616700a5cc9ccfe709396d.jpg

 

Lehký odskok nárazníku a blatníku na levé straně:
IMG_2233.thumb.jpg.04bd2e09b8defd2f05b5e3cacb1bf0fd.jpg


Koukal jsem na ty panty a z fleku mě nenapadlo čím by tam šlo štelovat. Možná to bude dorazy...
K žádným oděrkům zatím nedošlo, ale radši jsem jim to tam dal teď než bude pozdě. Cestou domů jsem potkal další Scalu (sice Ambi) a ta měla spáry na obou stranách stejné.

Presne takto vyzera aj moja Scala . V ľavo a pravo mam ako pises.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 45 minutami, Michal Tvrdík napsal:

@petulko Budete to take resit se servisem? Predpokladam, ze SA by k tomu mela mit jiz nejake poznatky ze sveta a verim ze to daji dokupy. 

 

Neviem ale asi nie, dokedy nie je poskodeny naraznik tak je asi zbytocne to reklamovat. Pozeral som kde by sa dala upravit medzera resp vystelovat to na rovnaku plochu tak nic podobne som nenasiel takze asi nam to nepomoze a ak niekto vie ako to zostelovat nebol by problem si to aj sam urobit ale podla vsetkeho su panty namontovane na pevno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@suri. ved ja vien, ze mie je importer. Ale auto je u nich a okrem nich som oslovil i importera zo stranky SA. Dohodnut sa nevies nikde bez znamosti  skoda servisoch. 90% veci je prirodzenych, bez vady, ak netrvas na svojom a nepodlozis videami, fotkami. A nahradne auto. Pytal som sa v 3och SA, aj ked som mal narok podla uvedeneho na stranke. Nemame, nedame. Proste keci a zavadzanie na strankach, ked aj tak o to zakaznik musi bojovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budem to sledovat a uvidim ako to bude dalej pokracovat. Ak nedokazu resp s problemom uznaju niekomu operadlo tak toto ak nebude nic poskodene asi neuznaju.

Tak sa asi potvrdilo, ze prve kusky su vzdy risk na nakup.  Vsetko by bolo OK ak by servis sa k zakaznikom spraval tak ako ma .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, Od dnes ráno mi pořád signalizuje přední parkovací senzor (pravý ve středu, ne až ten krajní) červené jakoby tam byla překážka. Není tam nic, senzor je i čistý. Závislost na počasí nebo je něco špatně se senzory? Díky za info jestli má někdo podobnou zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 3. 2020 na 18:16, csabac napsal:

kolko si ich skusal? Je to za dobry peniaz a daleko stabilnejsie a bezpectnejsie ako na strechu, atd. Gulu som nemsl a ten nosic v pohode aj pri 140ke drzal. Dam do svojho vlak a foto astry,ked budemna pc aby si mal predstavu. 

Je povolené na páté dveře něco montovat? Divil bych se, kdyby i po zjištění takového nosiče uznali reklamaci na usazení dveří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Twisted ano je. Je to certifikovany  osic od thule. Musis mat len tabulu, ci oznacenie 50x40cm na konci.Na scale som to este nemal a pri tom uvolnovani asi ani nebudem mat. Predchodca to mal rocne 5-6x a nikdy nic nesposobil ten drziak s 2 dospelackymi bikami. Zjavne dat nosic na 5.te dvere scala problem bude mat. 

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte , dnes som bol este raz kuknut zadne svetla a 5. dvere a podla mna je u mna chybne namontovane cele zadne svetlo a nie 5 dvere. Medzi zadnym svetlo a karoseriou v hornej strane su rozdielne medzery medzi lavou a pravou stranou. V lavo je vidiet az prichytky a v pravo nie. Tiez som presvedceny ze 5 dvere sa nedaju zostelovat ale su upevnene na pevno. Je tam cap a este skrutky a aretacna skurtka nikde. 

Podla mna je to riadna konstrukcna vada a nedopasovane dielce . Cela ta Scala je asi konstrukcny nepodarok :)

Na foto 4 a 3 je vidiet prichytky svetiel a na foto2 nie je vidiet

IMG_20200323_142642.jpg

foto2.jpg

foto1.jpg

foto3.jpg

Editováno: , autor: petulko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobný problém mám i já, Když jsem byl v servisu se SW, tak jsem při té příležitosti reklamoval, že zadní světla na víku kufru jsou "utopený" oproti světlům na blatníku. Přijímací technik mě přesvědčoval, že je to "designový prvek" a že to tak má být ! Tak jsem napsal na ŠA. Odpověď přišla obratem, že to budou řešit, párkrát to přehodili z jednoho oddělení na jiné a od té doby nic.

V této době je teď nechám v klidu, ale chtěl bych to potom vyřešit.

5.jpg

6.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...