Přejít na obsah

Technické problémy a závady


losllanos1

Doporučené příspěvky

Někdě jsem četl, že Scala je jen naleštěná bída. Já osobně si to nemyslím, neboť přímou zkušenost mám jen se služebním Kamiqem a ten zatím bez problémů. Ale když čtu celé tohle vlákno, tak asi na každým šprochu pravdy trochu, protože si jinak nedovedu vysvětlit, co to má od ŠA znamenat. Ani nevím, jestli je to spíše trapné, nebo smutné. Asi něco mezi. Přitom auto jako také se mi líbí, o to větší škoda, že ho Škoda takhle kazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@vormen -  kolko z nich je sluzobnych, kolko ludi je nevsimavych - (mojej zene by muselo tiect do auta, aby zistila, ze nieco je zatecene), kolko ludi to odignoruje-pripad rapid a krivy volant, viacery to tu uz priznali a neriesili a kolko ludi nechodi na forum. Takze ak to zoberieme len z toho, kolko je tu scalarov registrovanych a kolki nieco mali, tak percento vravi za seba. Takze to z realneho hladiska ma 0vu vypovednu hodnotu. A skode je to jedno, lebo drviva vacsina sa nevrati. Ale svoje meno si tym kazia. Pripada mojej kolegyni, zaryta skodovacka a po reklamacii nikdy viac vw nekupi.

A to iste, ludia, co vedeli o probleme, pytal sa u mna kamos, ze jeho kamarat to ide objednat a ci su vady. Vedel o tom, kupil a uz po mesiaci chodi po servisoch tiez. nie je na fore, takze dalsi anonymne nespokojny.

 

Co sa vcerajsieho wapkovania tyka, si to trafil. Odvahu som mal a aj budem mat, no zajvne to bude mat stale i nasledky :-)

Ale uz mi je to jedno, permanentne pri garancke budem ziadat vymenit veci. Este ze mam zaruku do 150tis, atk dake 3roky to vydrzi :D

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většinou jde na fórum jen ten, kdo má problém a hledá radu, tak to funguje se vším. Takže ikdyby se registroval jeden z 1000, vypadalo by to tady jinak. Tady jsou tuším 3 mokrý světla a stejně tak počet sedadel, to mně přijde naprosto OK.

A samozřejmě ještě počítám všechna fóra napříč Evropu. Takže žádná katastrofa se nekoná.

@csabac jinak to vyměněný brzdový světlo je průser o tom žádná, to je neomluvitelný

Editováno: , autor: vormen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto už musí být špatný kus, nebo člověku fakt zůstává rozum stát.

Nicméně k tomu "procentu", bohužel toto se těžko hodnotí, jednak tvé auto očividně není uplně "normální kus", je z počátku výroby a ještě ty jsi "pečlivka" (to neber jako kritiku, sám jsme takový a taky jsem na všech autech co jsme měl řešil tyto "blbosti", oproti tobě naštěstí povětšinou úspěšně). V rodině se nám už prostřídalo spoustu aut a bohužel u každého se něco našlo a přístup k reklamacím nebyl všude vlažný (ano, ty porovnáváš s Oplem, kde jsi měl nadstandarsní vztahy), o Renaultu ani nemluvím (Scenic 1.9 DCi, každých 70tis km generálka motoru, stále něco v elektrice), Fiat taky (Stilo 1.4 LPG z výroby), nebo i ten Opel (Astra H). nebo třeba @Jan R. taky měl tu "spolehlivou" Toyotu a nakonec ji vyměnil za "nespolehlivou" Škodovku...

Stačí se podívat na fóra jiných značek a taky to není vše "jen růžové", prostě většina lidí nejde na fórum vychlavlovat jak jsou spokojení (těch je minimum), ale spíš řešit problémy...

Tím ale nechci omlouvat problémy na Tvém autě.

 

Na druhou stranu, v počátcích výroby bohužel bývají problémy u všech, a zatékání do světla je sice nepříjemný problém, ale když se podívám třeba zde:
image.thumb.png.bfa02ed9442dd0e7c37c3f08ceb7935d.png
Tak trocha vody je opravdu ještě malichernost...

Editováno: , autor: Martab
  • Líbí se mi 2
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nie je to spatny kus, ale spatny pristup. ak mne dodavatel spravi pruser a doda nekvalitny vyrobok, tak to s nim budem tahat len dovtedy, dokym nemam nahradu. hlavne ak mi nieco prislubi, z eopravi a zase tlaci take iste vadne kusy. a tych veci bude stale viac a viac, kedze vw ma unifikovane diely a je to lego. verim tomu, ze tie sedacky, tretie brzdove, hmlovky, atd sa nedostali len do scaly. Ako i ecall, takze to co sa da podchytit a zodpovednym pristup na zaciatku vyriesit, to moze  vdlhsom horizonte prerast do poriadneho problemu, co moze mat daleko negativnejsie dopadky na yvrobu, ako to, ze zacnem hladat kvalitneho dodavatela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zamlžená mlhovka po dni vypadá takto - na první pohled je sucho (i když při prosvícení je vidět trocha orosení přímo vzadu u LEDek a na spodku světla), ale odrazka v dolní části zůstala tmavší a ve vyzeleněné oblasti neodráží.

zamlzene-svetlo.thumb.gif.b8784bafb73d89f859b82705c4ab8269.gif

 

Je tam vidět rozdíl oproti té pravé, která je v cajku a žádný tmavý pruh dole nemá.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši tak je to už i u mě. Orosene brzdové světlo na 5. dveřích. 

S autem jsem teď skoro týden nejel a stojí před domem. Newapkoval jsem, nemyl. Nic, po čem by se tam měla dostat voda. Vlastně teď si říkám, že minulý pondělí byl docela dost silný déšť a to jsem to mastil po dálnici . Že by to tam ale bylo přes týden? Když je venku 25 stupňů a na slunci o dost víc? 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...