Přejít na obsah

Technické problémy a závady


losllanos1

Doporučené příspěvky

Tak vidím problém spíš u ŠA, která by o tom už měla vědět a měla by to řešit. Chápu servis, že když se jim tam mechanismus nehýbe (technik mi i ukazoval jak to testují), tak že to neuznají. Aspoň dle jejich vyjádření jim ŠA neproplatí žádné výměny součástí, které nejsou prokazatelně vadné.

Tak jsem se zatím smířil s tímhle vysvětlením. Dám si tam pásku a zkusím i ten starý mobil a nahraju si to, aby bylo vidět jak se to hýbe. Pak uvidím jak se k tomu postaví, protože to už nebude mít možnost se vymluvit :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Testují to tlakem na opěradlo. Když i tak mechanismus drží, tak žádná reklamace. Což drží, ono by se musel nasimulovat spíše reálný stav z jízdy a střídat tlaky a ještě s tím asi i třepat. To už je zase něco co asi moc neovlivním, protože oni tvrdí, že dodržují požadované postupy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som daval vtedy video tak, ze chytil som vrch hlavovej opierky a vyvijal razy na nu. Dopredu-dozadu, ako z ajazdy cez nerovnosti. A kolecko sa otacalo. To ze tlaci na to stale, je maximalna blbost a nikdy sa vada nemoze prejavit. Lebo po technickej stranke, som na 100% presvedceny, ze nie je problem fixovania pod tlakom. Ale pri razoch, ked sa tlak na operadlo vyrazne znizi a znova zatazi. Vtedy sa mylsim uvolni pohybom dopredu a odzadu ten fixacny element, ako ked zubok zapada do zunku a preskoci to do dalsej polohy. A to zalezi od razov a rozheganosti toho mechanizmu. Ale kedze nemam obrazok toho mechanizmu, neviem si to prestudovat a presne najst pricinu. Mechanizmus om videl len v servise na pc a vtedy sme sa o tom s technikom bavili. 

 

Ak by niekto mal tu sedanku, mechanizmus znazorneny, bolo by to super. Presiel by som to a nastudoval si, ako to funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Noo a teraz z tohto sa mi natiska otazka, ze ktora cast plastu sa poskodi. Ci spojler, ci 3.brzdove. Lebo ak spojler, tak ten meneny, ci oopravovany naposledy nebol pri vymene 3.brzdoveho.

@vormen Super info, vďaka. pozriem dneska ten spojler.

O sedanke si na tom fore nenasiel nieco? Resp. je to to forum, kde dany dotycny mal uz 2x uznanu reklamaciu naoperadlo a nasledne celu sedanku?

 

Lebo zase mam zablesk v ociach po vyrieseni A stlpiku a zaseknuti sedanky. Ze to je celkom gut auto, ked netreba par dni nic riesit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten příspěvěk výše z Facebooku je můj :) dnes jsem to řešil mailem se servisem, poslal ty fotky a bez problémů vymění. Mění se rám sedadla, tak to rovnou zfouknu s výměnou zadního světla. Náhradní vozidlo je možné  ( Rapid) za 500,-Kč s DPH za den, což nechci. To mám dvě plný nádrže plynu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proč u spolujezdce. Tam se závada neprojevila zatím , neb tam většinou nikdo nesedí. To je jak když budeš měnit levý světlo, že ti tam teče, tak ti jako vymění automaticky i pravý ? :)

 

- jinak problémy musí řešit: neb jsem typ člověka , že když měvyhodí dveřma , tak se vrátím oknem :)

Editováno: , autor: Skodascalacng
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože to sedadlo spolujezdce se chová naprosto stejně jak u řidiče, ale jak píšeš, ty na něm nejezdíš, takže to neřešíš a spoluzdec to nepozná, protože tam nebude sedávat pravidelně, ale "vadu" má to sedadlo stejnou. 

Jinak já budu lepit pásku na sedadlo dnes :)

Editováno: , autor: vormen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že je to o přístupu servisu a jeho zaměstnanců. Já jsem reklamoval před rokem geometrii, kompresor, palivové čerpadlo a nedávno nefunkční klimu bez problémů a ještě se omluvili, že mi nemůžou dát náhradní vůz a jednou kompletně umyli a vyčistili celý auto. První tři závady jsem řešil jen protože jsem hnidopich tecnického směru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady se to rozjelo za pár dní co jsem tady nebyl.?

Takže u mě mohu potvrdit, sedadlo řidiče drží, odjeto 900km na jeden zátah a OK.

Mlhovka stalé plná vody ? Až se utopí, bude utopená, dobře jí tak?

 

Skákající sterače jsou chybou tekutých steračů a přísady v chemických bezkontaktních myčkách, ale podle mě to není normální, na Superbu a Arteonu toto nedělá, objednávám nové lišty Valeo.

Vrzání madla ve dveřích šoféra:

Opírám si o něj levou nohu a při náklonu auta se tlakem opřu o madlo které vrzalo čím dál víc. Vyřešili jsme to včera podlepením potahovým kobercem, který nám zbyl z potahu kufru Citiga. Tedy vyřešeno, nevrže, podlepeny všechny 4.madla a bylo to za 15min hotovo. Čili rychlejší a levmější než cesta do servisu.

 

IMG-20200524-WA0004.jpg

Editováno: , autor: xtrack
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No na tvojom mieste pokrutim kolieskom vyskusaj polohu, a znovu nastav ako ti to vyhovuje. A poznac si co sa bude diat. Ci to fakt uz drzi polohu

 

Mozno treba pri  nastaveni polohy kruti takym smerom aby sa sedadlo sklapalo dozadu a po nastaveni koliesko vratit spat aby sa vymedzila vola. 

Zase robit take voloviny na jednduchej veci.... 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...