Přejít na obsah

Technické problémy a závady


losllanos1

Doporučené příspěvky

@petulko haaah, to je nahoda. To iste dnes u mna. Ale az poobede, ked sa oteplilo. Oproti pravemu zastane i vyssie. Lave zbehne uplne, prave sa zastavy asi o 5mm vyssie, zarovno s vrchom listy. Ja to pripisujem necistote a tomu, ze som vcera listu zatlacal dole, kedze bola vysunuta nahor. Okno stahujem min. 2x denne na vratnici, takze dostava zabrat castejsie. Ja skusim precistit a ked to bude robit i zajtra, tak im to rovno v servise ukazem.

 

Inak zase mi puka A stlpik. Asi tie pur penove vypchavky sa mi posunuli. Rano koncert celov cestou. Poobede po otepleni ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, petulko napsal:

...Stojim na krizovatke neutral vyslapnuta spojka a motor ide...

Však to je správně, v momentě, kdy máš vyšlápnutou spojku, systém předpokládá že budeš řadit a pojedeš, proto motor nevypne. Spojka musí být uvolněná, interiér vychlazen/vytopen a delších asi 1000 věcí musí být splněno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Čečulák napsal:

Tak auto treba nebylo dostatecne zahrate, nebo slaba baterie, nebo velky odber energie... Klima. 

Ovlivnuje to dost veci. 

 

klima zrovna ani ne, za tėžkých hiců jsem musel SS potlačit tlačítkem jinak bych v autě skapal než byl SS i proto umrtven definitivně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyšlápnutá spojka = stlačený spojkový pedál, rozpojené spojení mezi motorem a převodovými soukolími.

Ale jak jsem psal, je tam asi 1000 podmínek, od zapnutého pásu řidiče, přes interiér vychlazený/vytopený na požadovanou teplotu, přes stav baterie až po konstalci hvežd snad... To že to jednou nevyplo, ještě nic neznamená, z toho bych nedělal závěry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Typicky běží ventilátor chladiče, v infotainmentu je hláška o tom, že je nezbytný běh motoru... S/S má mnoho proměnných, které je nutné splnit, aby byl funkční, například i zavřené dveře řidiče a zapnutý bezpečnostní pás. A probíhající regenerace je jednou z nich, dále například dostačující nabití akumulátoru, etc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano niektore veci som cital v navode na S/S . Infot.. mi nic nevypisoval. Ja som skor uzivatel sadnem , idem a ak je problem a nedokazem si pomoct cez forum idem do servisu. Tu tiez este posledujem ako sa to bude spravat pri dlhej trase a ak tak v zervise to budu vediet prehodnotit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...