Přejít na obsah

Blind Spot Detect - asistent mrtvého úhlu


capo

Doporučené příspěvky

Škoda je simply clever v tom, že jakmile připojím něco k tažnému (ať je to karavan, nebo jen držák na kola), automaticky vyhodí hlášku že vypíná asistent mrtvého úhlu, aby neposkytoval špatné výsledky. To dává smysl.

Bohužel ale po odpojení už clever není a nezapne ho zpátky. Protože kromě zimy je to pro mě celkem častá věc, rád bych zajistil, že se na asistenta mohu spolehnout a tedy že je stále aktivní, tedy že pokud se náhodou sám vypne, sám se taky zapne pokud to okolnosti dovolují. Netušíte jak na to? VCDS? Servis? Nebo psát do škodovky ať se proberou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně, a tohle právě mě hodně štve. Je to asistent kterého mám pár měsíců a ještě jsem si na něj nezvykl. A pokud se bude sám od sebe vypínat a pak se nezapne, není na něj absolutní spolehnutí a je pak jaksi na nic. Nemám mozek na to být otrokem auta a myslet na něco co nedomyslel nějaký jiný chytrák. Do škodovky jsem psal, uvidíme co navrhnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ved si to uz pochopil ;) ocividne je to takto nastavene, aby sa to automaticky vyplo, no automaticky sa to uz nezapne spat, aj ked urcite by to nebola ziadna veda, aby to bolo tak, ako chces. RJ predsa vie detekovat, ci mas prives zapojeny alebo nie. Narazal som nato, ci je tohto asistenta mozne rucne zapnut, ked odpojis prives vtedy, ked mas nastartovane auto, teda ci to nie je nastavene tak, ze RJ sa potrebuje akoby restartovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...