Přejít na obsah

Škoda Connect obecně


Doporučené příspěvky

absolvoval som novu registraciu, kedze po odstraneni profilu som vsetko musel nanovo. profil ostal aktivovany. vysledok, vidim iba servisneho partnera. idem pisat na podporu, proste tam nemam ziadnu odozvu na auto. este aj pin som nanovo natukaval, vsetko odinstalovane nainstalovane. ani mobil ani pc. uz zacinam pochybovat, ci auto je ok, ked to i to sos vyhadzuje. a ci to vobec i funguje aj ked to svieti na zeleno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

toto by mal povinne predajca spravit pri predaji. skoda by im to mala predpisat, naucit ich a ked nieco nie je ok, rovno im poslat odozvu do systemu. ja uz rezignujem. napisem im, ale uz zvazujem, ze vymazem celu tu srandu z auta. iba to otravuje po starte a zatial prinos minusovy, len nervy z toho mam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak už jsem někde psal. Mě vše připravil prodejce ještě před tím, než jsem si auto vyzvedával a od začátku jsem tam měl vše. I tu zdravotní kartu, která pak zmizela. Jen mi předal dočasnou mailovou adresu a heslo k ní a pin k infotainmentu. Mailovou adresu jsem si pak ve Škoda connect změnil na tu svou používanou obecně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlásim sa k tým, ktorým to predajca nezahrnul do výbavy a vzdialený prístup teda nebude. Síce som požiadal, či by sa to nedalo dodatočne doaktivovať nejakým spôsobom, no zázraky nečakám. Takže pre mňa tíma connect uzavretá a nevidím zmyseľ, aby som to vôbec tam mal. Ak potvrdia, ž ezrušenie profilu nemá vplyv na núdzové volania pri havárii, tak to rovno zmažem z auta, aby som nemusel stále potvrdzovať osobné údaje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes po ránu při celé cestě do práce výpadek Škoda connect v autě, indikační piktogram na infotainmentu vyšedlý, navigace bez online informací. Po příjezdu do práce spuštěna appka na MT, informace o vozidle nejsou aktuální, poslední jízda samozřejmě nenahrána. Parkovací pozice domácí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...