Přejít na obsah

Škoda Connect obecně


Doporučené příspěvky

Právě stažena do MT (OS Android) nabídnutá aktualizace appky. Už to vypadá jako dříve. Karty Dveře a světla a Stav vozu mají hned na titulce zobrazené údaje. Vrátila se i Zdravotní karta.

Tak pochvala pro programátory za snahu a teď už jen jaká bude funkčnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už mi to zase běží - nevím co s tím v servise přesně dělali (zkusili restart + přihlásit na sebe) a nakonec se podařilo. Při vyzvedávání to se mnou zprovoznili i na můj účet. Bylo to taky tak napotřetí, ale podařilo se. Osobně si myslím, že za to může i hrábnutí do Infotainmentu při pokusu o aktivaci Green Score.

V servise jsou z toho sami nešťastní, páč Škoda (z části ale systém nemá úplně Škodovka) upravuje appku/web. rozhraní a moc infa se k nim nedostává. Navíc sami říkali, že služba je náladová.
Nicméně oceňuju jejich trpělivost :)
 

Editováno: , autor: Michal Tvrdík
Link na Green score
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem jen tak mimoděk v mobilu kouknul ve Škoda connect na Zdravotní karu a ejhle, tam signalizována závada v části Ostatní. Tak tam zabrousím a co nevidím. Hlášení, že je třeba dočerpat AdBlue, zatím jen oranžové varování. Palubní počítač ukazuje ještě 2000 km dojezdu na zbytek AdBlue. Ale vypadá to, že zdravotní karta nějak funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jde vám Škoda connect? Webová aplikace funguje, mobilní appka také, ale nemám tam od včerejška aktuální data z auta. Infotainment Amundsen se chová jako bez připojení k síti (zeměkoule vyšedlá a nejsou online informace v navigaci).

Je to jen problém jen u mě nebo to má ještě někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me mobilni appka taky nefunguje. resp nove mi tam pribyly polozky jizdni data, dvere a svetla. ktere tam byt nemaji protoze nemam amundsen. kdyz na ne kliknu tak to vyhodi chybu stejne jako stav vozidla, ktery mi aspon kdysi fungoval. resp stejnak tam nic neni akorat jsem se mohl podivat kolik mam najeto :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,
v týdnu jsem se stal čerstvým majitelem Škody Scala. Motor 1.5 TSI s výbavou Style, infotainment Bolero. Všechno šlape jako hodinky, ale nedaří se mi přihlásit do Škoda Connect. Email mám ověřený, mobilní aplikace je připravena k registraci, zobrazuje PIN, který je potřeba zadat přímo v autě. Problém je však v autě samotném. Když se v Menu Infotainmentu proklikám k možnosti Škoda Connect, tlačítko pro registraci úplně chybí. Můžu kliknout jen na zásady o ochraně soukromí. 
Můžete prosím poradit? Pročetl jsem X vláken zde na foru i jinde na internetu, skouknul instruktážní videa a nepřišel na to, jak to opravit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tomu dal před chvílí na parkovišti ještě poslední šanci před voláním na infolinku a z čista jasna se tlačítko pro registraci objevilo a vše proběhlo, jak mělo. Asi je to otázka pokrytí mobilní sítě a internetu. Každopádně vyřešeno, samo od sebe. :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

minule som sa hral s infotaimentom a prepol som si nastavenie sukromia tak, aby nezdielalo polohu. potom som si to zapol naspat, aby polohu zdielalo, no v v aplikacii skoda connect, aj na webe, stale vidim, ze zdielanie polohy je zakazane. mate s tym skusenosti? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já už jsem to asi zminoval ale nějaký souhrn co to dělá mě. auto je nastarované, v pohybu, dojedu do garáže, chcípnu motor a od této chvíle funguje connect (resp spojení auta se službou) cca jeden - dva dny. Komunikuje tak že si na něj mužu poslat blikání, vytvořit zdravotní kartu, změnit nastavení, cokoliv. Pak konec. auto je odpojeno od služby. Můžu poté zkusit udělat jakékoliv změny v nastavení (opuštění oblasi, rychlost atd) , jak v aplikaci, tak na webu, tak v infotainmentu (Bolero) a nic. V aplikaci i na webu proběhne potvrzení že bylo změměno a do dvou minut když načtu stránku nebo aplikaci tak je vše ve stavu před změnou. Takže pokud není auto online, nedá se v nastavení ani nic změnit. a ano, nastavení soukromí n infotainmentu mi zůstane zaškrtnuté, ale zmena neproběhne na straně serveru škody. Veškeré změny tedy dělám pouze těsně po jízdě, nebo nebo při jízdě a pak to funguje.

Editováno: , autor: prase66
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...