Přejít na obsah

Škoda Connect obecně


Doporučené příspěvky

Ahoj,

co znamená, když není na Boleru vůbec zobrazený ten globus ani vedle ikona informující o soukromí? Včera cestou z práce normálně byly obě ikony vidět, dnes ráno ani jedna. Zelená ledka na stropě u SOS tlačítka svítí. Může mít na to vliv počasí? Dost pršelo :)

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stává se mi to téměř každou druhou jízdu. Škoda online služby hlásí, že jsou nedostupné a ani jedna z ikon se nezobrazí (globus ani soukromí)

Když stáhnu horní lištu, tak se tam pořád točí Čekejte prosím a nic,,,

Předpokládám, že to nemá na nic dalšího vliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se jen jednou stalo (může to být tak 2 týdny), že ráno celou cestu do práce nebyla ani jedna z těch dvou ikonek na displeji vidět. Dával jsem to do souvislosti s tím, že den předtím jsem stahoval nabídnutou aktualizaci. Odpoledne cestou z práce už bylo vše OK, takže jsem se tím dál jaksi netrápil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dnes jsem po delší době sedl do auta a naběhla na mě aktualizace a vypadá to, že se opravdu jednotlivé updaty seskupují - byla tam aktualizace jak paketů, tak i eshopu. Nezkoušel jsem, jestli přibyla možnost např. doplnění aplikace Počasí, jak slibovala infolinka na temín od 5KT 2020.

 

V online verzi se objevil nový řádek:

obrazek.thumb.png.d69285f4a4e21f5e7dfbd00b0df2a8da.png

 

Otázka je, jestli je to chyba nebo se něco chystá...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak je to vlastně s tím vzdáleným přístupem? Mám Swing a žádnou službu v konfigurátoru jsem k tomu nepřidával a teď jsem narazil na info, u Kamiqu teda, že vzdálený přístup se musí zadat před zadáním auta do výroby a pak už nejde dodělat. Nějaký divný ne? Myslel jsem, že stačí jenom zaplatit za službu a pojede to. Nebo je tam dokonce na rok zdarma? Mám v tom zmatek. Doživotně je tam sériově SOS a 10 let proaktivní servis, ale cen vzdálený přístup teda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak, musí to tam být z výroby. Ale z autosalonu jsem dostal info, že tohle ještě škodovka přehodnocuje a že by to mělo jít v budoucnu dokoupit. Ale žádné bližší info už nemám. Jen že až budou vědět, tak se prý ozvou (tomu už moc něvěřím:))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otázka je, že pokud by měla být k dispozici k zakoupení licence na službu "Vzdálený přístup", tak jestli nemusí být v autě zabudovaný jiný typ SIM karty či dokonce příslušné jednotky, do které je SIMka vložena. Přeci jen, Vzdálený přístup je obousměrná komunikace. Ale možná se mýlím a je to všechno daleko jednodušší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Jeste jsem narazil na jednu vec, ktera nefunguje uplne tak jak by mela - indikace otevreni dveri a oken. Ted jsem nechal pootevrena okynka kvuli vetrani, zamknul auto a mrknul do appky. Tam na me cekal stav “zavrena”. Takze pokud v lete pri prichazeji bource budete chtit zjistit, jestli jsou zavreny vsechny okna, tak se na stav zobrazeny v appce momentalne nemuzete spolehnout. 
 

Predpokladam, ze ani u auta vybaveneho destovym senzorem nepujdou okna automaticky nahoru pri nejakem destiku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděl jsem někde diskusi u Octavií, že mají v nastavení infotaimentu možnost automatického zavření oken při dešti, tak tam by to auto mělo poznat, jestli jsou zavřená okna nebo nejsou. Já jsem nic takového v infotainmentu nenašel, ani v návodu jsem na to nenarazil. Teď jsem se zkoušel dívat do návodu na Octavii a ani tam jsem to nenašel - prohlídnul jsem ho ale jen tak narychlo. Návody k obsluze tak nějak všeobecně (a ne jen u aut) nejsou dost detailní a rozhodně nepopisují všechny možnosti. Takže říct na 100% jestli Scala tu funkci má, nebo alespoň by měla mít (a třeba nefunguje) si netroufám. Škodovka na webu, kde popisuje Škoda Connect tuto možnost zmiňuje, ale neupřesňuje kterých modelů se týká.

Editováno: , autor: KennyMc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak dnes jsem se zděsil, že mám v garáži otevřené auto, páč aplikace hlásila že je odemčeno. Po kontrole bylo zamčeno.

Nejdřív jsem si myslel, že to blbne pokud zamknu auto přes KESSY, ale teď mi to hlásí odemčeno i při zamknutí přes klíček... jdeme psát na podporu (už jsem tam dlouho nepsal :D).

IMG_2483.thumb.PNG.ce08f8f62c34f9283192f40ebd220e11.PNGIMG_2484.thumb.PNG.b181ab4f83b527af874f35fda7a113f9.PNG

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja v inom vlakne asi zlom som sa pytal, kedze mi konci bezplatne connect kolko stoji a neviem ci sa to vobec oplati. Lebo aj mne sa často stával, že som mal auto úplne inde a občas ak som bol v práci mi ukazovalo, že auto je pred bytovkou odomknute, tak som trpel, či je to pravda a vždy to nebola pravda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle infolinky měli včera výpadek. Ale u mě je to ve stadiu, kdy opakované pořadavky o zamčení auta způsobily blokaci služby z důvodu ochrany proti vybití baterie :D

Globus v autě zašedlý, ale nastartování by to mělo "zresetovat". Uvidím co to udělá až v následujících dnech vyjedu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež mi blbne škoda connect. V aute všetko funguje, len v telefóne aplikácia stále hlási že vozidlo nie je aktivované a mám do systému v aute zadať kód. Len problém je ten, že v aute mi systém neponúka možnosť zadať kód. Kde môže byť chyba?

Editováno: , autor: Gabry5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...