Přejít na obsah

Škoda Connect obecně


Doporučené příspěvky

Jen pro info, řeším nefunkční internet v autě, ecall, nastavení hlavního uživatele, shop a vše co souvisí s internetem. Prý je ve Scale nějaký vadný SW z výroby a musí se přehrát a znova nakódovat jednotka. Je na to prý i nějaká servisní akce, tak pokud s tím máte někdo problém, možná to bude tím. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nefunkční SOS to nehlásí a mačkat to na zkoušku nechci. :D U ostatních to píše žádná licence - obraťte se na svého prodejce. Problémy s tím jsou asi častý. Doprovází to ale víc věcí jak jsem psal - internet, nefunkční Škoda Connect apod.

Editováno: , autor: chaosrx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@chaosrx prosim ta, skus pozriet v menu v infotaimente, ci nemas SOS nefunkcny. Mne sa casto stava, ze nic nehlasi na maxi dote, dioda je zelena, no mam zapisanu chybu v infotaimente.

Este doplnim, ak to stlacis, vide hlasenie na displayi, ze za 10s sa vytoci tiesnova linka a odosle poloha GPS. a mas volbu volat ihned a zrusit. Ak kliknes na volat ihned, uz to neprerusis ani vypnutim motora a odstavenim auta, otvorenie dveri. To sa stalo mne minule. Ak stlacis zrusit, ukonci to bez vytocenia 112. Takze otestovat sa funkcnost vytacania da.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

@Kolacek12 Tak jak jsi dopadl s tím exportovaným cílem do vozidla?

 

Já jsem si plánovač pustil jen tak na chvíli dnes po ránu. Dal jsem vyhledat moje bydliště, ale podle popisného čísla to nic nenašlo. Jen podle názvu obce to označilo střed obce. Když jsem na mapce přímo označil polohu mého domu, v černém vyhledávacím poli se objevila přesná adresa. Ale zmizela ikonka pro odeslání do auta i ikonka pro uložení.

Pak jsem zkusil najít adresu sestřenice, ke které občas jezdím na východ Slovenska. A přesto, že je to malá vesnička, tak se místo našlo přesně, i podle čísla popisného. To už šlo uložit (do auta jsem to neposílal). Objevila se zpráva o uložení, ale ta nejde zavřít (ani tím křížkem, který je tam "aktivní"). Tak jsem dat zavřít celý webový prohlížeč a opakovaně jsem se do Connect přihlásil. A marně hledám, jak se dostat k uloženým místům.

Nechápu, jak něco takto polovičatého mohou pustit mezi zákazníky. Já jsem programátor, a stydím se za ně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Joscer Taky jsem marně hledal uložené cíle a trasy.

@Patrik1971@musko Mi to jde odesílat do vozidla jen přes prohlížeč v PC, z mobilu nic, po zadání adresy je tam tlačítko Ukázat trasu, zmáčknu, ukáže se trasa s tlačítkem Navigovat, zmáčknu, spustí se Google mapy, zruším křížkem dole navigování, v nastavení Goole map (vpravo nahoře tři tečky nad sebou) vyberu sdílení tras, vyberu Škoda Connect a vyskočí mi hláška Vůz nepodporuje ŠKODA Connect.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Patrik1971 napsal:

stlac to navigovat a zmeni sa ta hlaska na odoslat do vozidla...a v aute si ho potom vyvolas z cielov online....

Kde tam ty cíle online najdu? Procházel jsem navigaci v menu, mačkal vše možné, ale odeslané cíle/trasu jsem tam nikde nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Columbus

Ale asi pokial nemate zaplatenu,alebo aspon na prvy rok gratis verziu infotainment online,asi preto Vam to nejde.Je to splateny produkt.

AktívneTooltip icon

15.01.2021 Infotainment Online Vyhľadávanie bodov záujmu online (Hlas), Gracenote, Import cieľov online, Počasie, Vyhľadávanie bodov záujmu online (Text), Dopravné informácie online, Moje body záujmu, Parkovacie miesta, Hlasové ovládanie online, Aktualizácia máp online, Správy, Import trasy online
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...