Přejít na obsah

Škoda Connect obecně


Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte, tak rád by som   konečne pochválil to moje auto , ale často túto moju snahu zabrzdia ,,detské nemoci,,. Ba ,ako tak uvažujem už vôbec nie detské, skôr chronické. Zábavku, ako to tu popisujú niektorí, teda Mobilné on-line služby ŠKODA Connect som si zakúpil, aby som mal možnosť dohliadnuť ako Kamiq odpočíva, či v akej je kondícii. Bohužiaľ služba stále vypadáva a tak je tomu aj teraz.Hovorím o poslednom víkende doposiaľ. V prílohe je hláška z mobilu, ak sa chcem pripojiť. Niečo podobného je aj , keď sa pripájam cez počítač. Ciho , hovoria chlapci východniare. Chcem sa týmto spýtať, či už niekto riešil zrušenie tejto služby s dodávateľom počas doby zakúpenej na jej prevádzku? Mňa to stálo /služba/ 39€.

Vďaka za každý názor. 

 

škoda neporiadok.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne to pomohlo, keď som nemal kľúča od auta a potreboval som odomknúť a zavrieť auto. Alebo, som videl spotreby všetky, ale aj kde auto je, teda predpokladám, že by som videl kde je ak by ho ukradli. Tiež údaje kedy mám ísť do servisu a kontakt na môj servis. Samozrejme údaje o oknách a dverách.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Kolik, že ta ptákovina stojí? 

Je to na rok nebo na furt? 

To hlídání přes gps funguje i bez amundsena? (bolero bez navi) 

Nebo je to podle triangulace z mobilní sítě? 

To musí být v autě někde simka? (nebo už tam je?) 

 

To odemknutí na dálku by nebylo špatné. 

Díky 

 

Editováno: , autor: keras
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to na rok cena je na stránkách mění se podle akce.... GPS funguje v Boleru bez navi ( mám to tak)  Simka už tam je pokud máš SOS.....  Odemykání je super..... Ale na rovinu někdy nefunguje :-D :-D  dáš odemknout a nic.....

2FDB5D46-B946-497C-A070-1D980AEA2279.png

Editováno: , autor: kecka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dobry den,

scala 2019, SOS LED na strope zhasla, vystrazny trojuholnik "Zavada SOS navstivte servis...". Auto v tomto stave cca 1 mesiac. Termin do servisu az dnes. Auto normalne cely cas funkcne. Dnes auto v servise a vraj vadna bateria infotainmentu a  ze s autom nemozem jazdit a ze objednanu baterku nevedia kedy dostanu a ze auto tam musi zostat a ze na to maju 30 dni.

Stretli ste sa s takymto problemom prosim? Ozaj auto nemoze jazdit prosim? Cely ten mesiac som jazdil.

Dakujem

PS: to akoze auto sa stane nepojazdnym/nebezpecnym (zakaz na nom jazdit) ked sa vybije nejaka pomocna bateria infotainmentu ? Ved to moze nastat kedykolvek ak to je nejaka "Energizer"

 

Editováno: , autor: doo-bop
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vida, takže první potvrzená vadná záložní baterie o které jsem tu nedávno psal. Auto je samozřejmě jinak plně funkční, ale servis to auto nemůže pustit do provozu, když tam ta chyba SOS trvale svítí. Náhoda je blbec a mohlo by se stát, že během toho měsíce dojde opravdu k nehodě, která by díky nefunkčnímu SOS systému dopadla tragicky a následující nepříjemnosti pro servis/automobilku nejsou žádoucí. Hlavní baterka je navržená tak, že při větší nehodě dojde k jejímu odpojení z důvodu zamezení jiskření a požáru, proto má SOS svoji vlastní a stejně tak má vlastní reproduktor na horní straně palubní desky. Nevěřím tomu, že to bude trvat tak dlouho. Prostě řekl max. lhůtu, kterou jim ukládá zákon. Další věc je, že pokud je auto v záruce a nemůžeš s ním kvůli závadě odjet, je na místě náhradní vůz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, vždy sa dostaneme do výmyslov vzdialených odborníkov v centrále eurorozumov -  kto vie, čo je za tým. Podľa mňa lobing a peníze. No k veci. Dtto vec som popísal aj ja, kedy som mal rovnaký problém. Zhrniem. Po viac ako jednoročnej prevádzke nového Kamiqa sa na stropnom panely miesto zelenej letky objavila červená a na displeji sa objavil po naštartovaní rovnaký symbol ako píše doo-dop. Závadu som ohlásil do servisu Škoda  v DCA, kedy odo mňa požadovali fotodokumentáciu udalosti. Poslal som a objednali ma na opravu. Do doby opravy som mohol a aj som jazdil. Teda - auto vyhovuje prevádzke na pozemných komunikáciách. Bodka. Po oprave /v záruke a zadarmo /  , ktorá trvala tuším deň v servise je pokoj. Ešte som si nezabudol vypýtať papier o realizácii. Tiež mi ukázali riadiacu jednotku, ktorú vymieňali.   Asi tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...nahradne vozido je dlasia perlicka.

Na dotaz podlozeny linkom :

https://www.skoda-auto.sk/servis/nahradne-vozidlo

som dostal odpoved od servisneho technika :

Kolegyňa my vysvetlila,že do tejto skupiny servisov ktoré poskytujú uvedenú služby náš nepatrí.

Po volani do skodovky som dostal informaciu , ze kazdy autorizak do tejto skupiny patri !!!

Ide o BA autorizak Skoda zacinajuci na "I"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...