Přejít na obsah

Škoda Connect obecně


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Toto je tiež hanba ŠA. Za niečo nefunkčné si pýtajú ešte zaplatiť. Keď mi skončila platnosť písal som do ŠA že za ten čas kedy nešla korektne alebo vôbec by som mal mať aspoň na 2 mesiace zadarmo. Tak ich odpoveď bola, že sa nedá ale môžem si kúpiť myslím za 39 eur. Takže serióznosť nadovsetko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak ja som 2x z roboty išiel domu pozrieť lebo mi ukazovalo otvorené okna a dvere a všetko bolo zavrete. Takže na apku som sa už nespoliehal a ukazovalo mi zle viackrát ale nevenoval som už tomu pozornosť. Ja som ju mal prvý rok v cene. Potom bola mesiac zdarma akcia, ale už by som za to neplatil. Ako hračka ok ináč nie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak po více než roce opět výpadek Škoda Connect. Nefunguje to už od rána a dokonce se objevila zpráva, něco ve smyslu: "Nelze navázat spojení přes vestavěnou e-sim". Nepomohl restart infotainmentu ani "vystoupit / nastoupit". SOS svítí zeleně, tak to předpokládám, funguje. A to se mi blíží doba 3 let, kdy se budu rozhodovat, jestli platit na další období.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Toto mi dnes přišlo na dotaz ohledně nefunkčnosti:

 
Vážený pane .....,
 tyto komplikace nás velmi mrzí. V tuto chvíli bohužel evidujeme výpadek Škoda Connect portálu a na jeho opravení aktivně pracujeme.
 Prosíme o trpělivost.
 S pozdravem
 Adam Anders

ŠKODA AUTO Infoline

800 600 000
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Vedel by mi niekto povedat presne na akom principe komunikuje appka my skoda s autom?

 

Moja skusenost je totiz taka ze najprv som sa musel ist dat overit aby som mohol zamykat auto-aj napriek tomu ze ma v servise overili-musel som cakat dalsi den nez to fungovalo.

Nasledne ako som vyskusal odomknut auto appkou tak to islo a tiez aj zamknut. Ked som to po par minutach skusil druhy krat tak to neslo-tak som skusal a skusal a nic az mi nakoniec napisalo nieco v zmysle ze to uz nemam skusat alebo mi to zakazalo docasne tu funkciu z dovodu "ochrany baterie v aute". Dalsi den mi to uz zas bezproblemovo fungovalo.

 

Ono sa to teda nejak pripaja na RJ auta a auto teda musi byt v dosahu?  Ako presne to komunikuje? Skoda akurat tvrdi ze funckia blikanie a hukacka pri hladani auto na parkovisku funguje do 500m. 

 

DIK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...