csabac Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Otazka. Ak stiahnes okno a na volnobehu vytlacis spojku, klepe tiez? Ja mam sice tdi ale uz pri 20k km som to reklamoval a spravit to nevedeli. Proste spojks rat klepe, raz nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Bozetický Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ahoj.Tuto závadu jsem vyřešil za pár minut.Ventil jsem odpojil od nádobky s chladící kapalinou a trochu od ní odsunul a zajistil zadrhávací páskou.Není třeba ji obalovat do molitanu,nebo jiné izolace. V autě je ticho,bez klepání. Totiž ta nádobka,na které je ventil připevněný,přenáší klepání na karoserii auta.Milan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didoop Posted January 3 Share Posted January 3 ahoj, a nemal by si nejaky nakres ? kde konkretne ? dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orinoko.marian Posted April 11 Share Posted April 11 Ahoj, taky bych požádat o foto případně nákres. děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roomster-nela Posted September 3 Share Posted September 3 Ahoj, áno ventil klepe... ale odpojenie od nádržky nemalo vplyv. Našiel niekto už riešenie ? 20240828_klepot_Karoq_interier.mp4 Ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanisevic1980 Posted October 1 Share Posted October 1 Dobry deň vyriešili ste tento problém? dakujem za odpoveď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
altra Posted October 1 Share Posted October 1 Zima se blíží, bude to zase víc slyšet. V létě mi to neklepe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts