Přejít na obsah

Interiér nového modelu OCTAVIA čtvrté generace


PTiCA

Doporučené příspěvky

V ‎7‎.‎11‎.‎2019 na 14:20, Dixik2 napsal:

Bude tam hlasová asistentka Laura.

A její tygři?

Zajímalo by mě, co všechno bude umět ovládat, protože dotykáč místo tlačítek mě irituje - například nastavení teploty. Jasně dá se použít automat a nesahat na něj, ale jde to tak napořád? AUTO klimu používám posledních 14 let v celkem čtyřech autech, ale v každém do toho pravidelně vrtám a vždy je jednodušší poslepu nahmatat kolečko nebo tlačítko než v menu nejprve najít nastavení teploty (výdechů, ECON, atd...) a pak to nastavovat. Aktivní bezpečnost jako prase, fakt - to se divím, že to v Bruselu ještě nikomu nedošlo. Asi je to tím, že ti si svoje zadky nechávají vozit a sami auto neřídili, ani nepamatují.

No a USB-C, to je kapitola sama pro sebe. Počítám, že minimálně do faceliftu, ne-li do Octy V bude standardem klasické (velké) USB = na všechno bude třeba do Šáde, která v tomhle předběhla dobu, redukce a speciální kabel. Škoda... .

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Netuší někdo, co je na sedadlech tohle? Když už jsem si říkal, že nesmyslná kulatá opěra v Rapidu a Octavii Active/Ambition budou zprovozeny ze světa, tak to vypadá, že v IV sice budou sedadla větší, ale zase tam udělají takovéhle výstupky.

 

 

sedadla.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám v O3 sportovní tříramenný volant a tahle varianta mi na prvních fotkách dávala smysl (dost často při delší trase držím volant uprostřed dole nadhmatem, takže musím mít dva prsty narvaný v tom pruchodu spodního ramene). Ale proč má tento dvouramenný dole nějaký ten pokus o ergonomii? Ve výsledku to vypadá, jako by došel materiál, tak se tam to spodní rameno vynechalo. Ale asi by to nevypadalo tak "cool", kdyby to dole bylo proste jen rovný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem byl ze soukromé O3 před FL zvyklý na 4 ramenný volant a nějak si na 3 ramenný v nové O3 FL nemůžu zvyknout (6tis km). Opřeš levý loket do dveří a prostě to tam chybí, ale je to o zvyku, dávám bolševikovi ještě měsíc, i když na něčem jezdíš 2 roky .. Takže si člověk  si zvykne i na nový v O4. Za mě je to nepodstatný detail, asi je spoustu jiných důležitějších věcí ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...