Přejít na obsah

Voda v elektrice


MáťaLohniský

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych se zde kluci poradit. Nechal jsem si dnes doplnit a vyčistit klimatizaci. Když jsem ale dojel domů, zjistil jsem že z krajních výdechů vytéká voda (nebo ta kapalina v kterou se změnila ta desinfekční pěna) a začala nalevo téct po drátě do diagnostické zásuvku že které odkapavala na koberec. Na pravo zase tekla do žárovky přihrádky spolujezdce. Vše jsem rozebral, a snažil se vysušit, ale můj dotaz zní. Mohl dojít k poškození elektroniky, nebo bude to pro ní mít nějaké budoucí problémy? Nebo nemohla by se třeba začít odlepovat izolace svazku, po kterém ta voda tekla a byl tedy taky mokrý? Jsem z toho dost špatný. :_(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden servis klimatizací v okolí, vždy jsem s nimi byl spokojen, ale teď to prostě posrali. V krajních vydechu je takový špunt, kterým to začalo kapat na OBD zásuvku a na druhé straně na lampičku osvětlení přihrádky. Jde mi o to, jestli to bude i do budoucna v pohodě, nebo jim to mám jet omlatit o hlavu a chtít preventivní výměnu. 

Editováno: , autor: MáťaLohniský
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...