Přejít na obsah

Radio Swing


Doporučené příspěvky

Ahojte,

 

auto mam objednane ale prave som zneistil. Objednal som si v nom Swing, pretoze sa mi pacia manualne tlacitka. Avsak, nie som si isty ci ma Bluetooth, Smartlink a Android Auto (MirrorLink).

 

Viete mi toto potvrdit / vyvratit? Doteraz som bol v tom ze to tam je, no novy konfigurator ma zmliatol.

 

Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Neexistuje nahodou PDF(návod), kde by byly videt jednotlivy polozky infotainmentu? Myslim konkretni obrazovky a radky a popis k cemu co je. V navodu auta je to poskakany podle jednotlivych funkci napric celym navodem. Chtel bych to mit pohormade, abych vedel co kde a co tam vsechno vubec je. Kdyz jedu autem, tak nemam cas se tomu venovat a sedet v aute a jen tak to prochazet taky neni ono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem objednával auto, tak jsem neuvažoval ani chvilku o větším Boleru, do teď jsem nic s dotykovým a barevným displejem neměl, takže Swing bude stačit a navíc jsem chtěl mech. tlačíta pro funkce. Před dodáním auta jsem začal pochybovat, jestli ten displej nebude malinkej. Po týdnu se Swingem jsem spokojen, displej je tak akorát, má příjemný povrch co se nepatlá a reaguje výborně. Akorát si myslím, že nastavení zvuku si dělá co chce, nebo jsem někde něco nastavil blbě a nechápu teď jeho logiku. První věc co mě štve je, že po zapnutí zapalování hraje rádio pro mě dost nahlas a to jsem nastavil max. hlasitost po zapnutí na minumum co to šlo. Druhá věc, když zařadím zpátečku, vypne se zvuk rádia (ikona škrtlý reprák), ale po zařazení jedničky už se zvuk nezapne, možná někdy. Jednou se zase stalo, že po zapnutí zapalování byl zvuk taky vypnutej. Prostě nikdy nevím, co bude. Nedělám si z toho hlavu, tyhle "závady" hážu za hlavu a nehodlám ani zmiňovat v servisu, funguje to stejně jak telefon s androidem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@vormen presne takto som uvazoval aj ja, tiez som chcel najprv swing, presne z tych dovodov ako pises, objednal som swing, potom som vahal, ale zatial som s tym spokojny. ja som ziadne taketo problemy nepostrehol nastastie.

 

a z coho som najviac stastny je ze sa mi to hned na prvy krat podarilo sparovat s mojim starsim mobilom Honor 6 cez android auto, ide mi tam waze a vsetko,. to som vsade cital ze honor 6 neni podporovany :)

 

jediny problem so swingom mam ze obcas sa mi ten android auto odpoji. vsimol som si ze to moze byt z dvoch pricin: 1. bud slaby / ziadny internetovy signal; 2. proste ten kablik na velkych jamach stratil dobry kontakt s mobilom. odkedy to tam viac zatlacam tak to nevypadne ani pri slabom internete :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se připojuje automaticky iphone bezdrátově přes CarPlay po nastartování a ono to spojení nějakou chvilku trvá, takže mám podezření, že záleží v jaké fázi tu zpátečku zařadím, jestli před, během nebo po spárování. Budu to pořádně pozorovat a projdu znovu všechna nastavení kolem zvuku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, mám objednanou Scalu s rádiem Swing 6,5. Ve škodovce mi tvrdí, že toto rádio nemá mirrorlink a nebude na něm fungovat CarPlay ani Android auto. V návodu ale je uvedena funkce Mirrorlink.

 

Máte někdo prosím toto rádio vyzkoušené z Apple CarPlay? 

 

Díky moc. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...
V 22. 5. 2020 na 13:28, vormen napsal:

@petulko díky za ověření, mně to píše Tato funkce je momentálně nedostupná. Dřív to fungovalo.

Zdravím, mám podobný problém s nastavením světel - dříve fungovalo nastavení denního svícení, coming i leaving home a z ničehonic mi píše Tato funkce není momentálně dostupná. Mohu se zeptat, jak jsi to vyřešil? Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Po roce spolehlivého používání mně dnes asi dvě minuty po startu naskočila na displeji hláška Ochrana komponent aktivována, funkce smarlink není povolena, kontaktujete prodejce a následně tma :) Proběhl samovolný restart infotainmentu a už zase všechno jede a to jsem si nedávno říkal, že už to bude všechno cajk, když to vydrželo rok bez chyb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Je to softwarom. Treba aktualizovať.

Toto sa mi stalo po kúpe vozidla cestou domov. Keďže som sa nechcel vracať 50km, som stál nútene v Kolíne v servise, kde auto odpojili z baterky. Nakoniec som zistil doma z manuálu, že 10s reštart cez tlačidlo infotaimentu by bol stačil. Po prehratí softwaru už tento problém zmizol. Pre zmenu sa reštartuje a zamrzne infotaiment na 1-3min pravidelne 1-2x týždenne. Mám ale bolero. 

Robí to hlavne, keď chce párovať telefon cez BT bez pripojenia AA cez kábel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Ondra16V umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...