Přejít na obsah

prasklý lak na karosérii po opravě


PEDRISIMO

Doporučené příspěvky

Před dvěma lety a třemi měsíci mi po havárii opravovali ve značkovém autoservisu karosérii. V místě sváru nyní praská lak a prasklina se rozšiřuje po celém sváru. Oprava odhadnuta na cca 10 000,-Kč. Mám dotaz. Jakou má škodovka v tomto případě lhůtu pro reklamaci? Děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mi to jasný, že se budou cukat. Ale na druhou stranu, praská to  přesně v místě sváru karosérie, kde vsazovali nový kus. Uvidíme. Dík za odpovědi. Zkusím to v servisu reklamovat. Ptal jsem se dvou lakýrníků a jejich odpověď byla, že to není možný, aby to praskalo po dvou letech. Že je to špatně provedená práce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Tak to jsi narazil na opravdu solidní jednání, tak bych si představoval servis, pokud už tam budu utápět svoje peníze, popř. peníze mojí pojišťovny.  Dnes opravdu málokdo, po více jak 2 letech po opravě přizná svoji chybu, jak to bylo v tvém případě. Ale to je hlavně o majiteli a vedení servisu, jak tlačí nebo netlačí na přejímací techniky, automechaniky, jaké mají pracovní podmínky a jaká je tam všeobecně pracovní atmosféra a vztahy.  To dělá opravdu hodně. Pokud majitel/telé si tam chodí jen jako do kasičky a starost ponechají  jen na managementu, tak to skoro nikdy nestojí za moc.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...