Přejít na obsah

Výměna rádia Swing za Swing z FL


Doporučené příspěvky

Zdravím páni, dostalo sa mi do rúk autorádio Swing 6,5'', ktoré podľa mojich doterajších zistení je len v O3 Fl. Chcel by som ho spojazdniť tzv. bench testom, čiže nie priamo do auta. Bol by som rád ak by ste mi pomohli s tým čo všetko by bolo potrebné napojiť pre spojazdnenie bench testom. Prikladám fotky Pinov a pinov zvnútra.

Za odpovede vopred vďaka.

 

IMG_20180511_162401.jpg

IMG_20180511_160059.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vďaka, už som ho otestoval. Ešte jedna otázka dá sa nejako oblbnut radio aby fungovalo ako keby bolo zapnuté zapalovanie alebo bude potrebné ho napojit rovno do auta ? BT ide iba so zapnutým zapalovanim. Ak nie tak nevadí.

Pin 1 a 2 (v pravo nahore) jsou plus a minus. Tim radio rozjedes.


Odoslané z HUAWEI VNS-L21 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím. Koupil jsem O3 r.v 2013 a mám v tom monochromatický SWING bez BT handsfee, a chtěl bych jej dodělat. Pokud bych sehnal tento typ SWINGu s BT, co vše bych ještě potřeboval dokoupit? Chtěl bych zachovat starý monochromatický SWING a nejít tak do toho 5" dotykového - jestli se nepletu, tak ten už má jednotku a panel odděleně. Někdo nějaké zkušenosti/rady? Nechce se mi narušovat vzhled nějakou after-market HF sadou. Ovládání z mobilu by mi nevadilo (nemám multifunkci)

Předem díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Zdravím,

takže jestli to chápu správně, když mám v O3 to nejvíc obyč rádio Swing a chtěl bych ho vyměnit třeba za Columbus (mám zajímavou nabídku), tak s tím budou takové komplikace (nějaké kódování atd.)?

Nebo je to v pohodě výměna "kus za kus" někým, kdo se v autě už hrabal?

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zdravim kluci, nevím jestli to tu někde bylo ale nemužu to najit, mam v autě základniho swinga bez vetsiho lcd displeje a bez řidici jednotky v přihradce spolujezdce,, když budu chtit menit za taky swinga ale s lcd displejem, taky verze bez ridici jednotky v prihradce, pujde o vymenu kus za kus nebo je tam jiná kabeláž ev. Nutnost kódování? V přiloze přiložim obyč swing kterej mám + ten kterej bych si tam chtěl dát. 

936D465B-94FE-433A-B311-AB5C54B6CF99.jpeg

FD3C5FE0-4026-4188-881B-54584D12E9D5.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zajedes do autorizovaneho servisu a tam ti tu ochranu komponent cca za petikilo odstrani, zalezi servis od servisu nekde se budou vymlouvat, ze to nedelaji, nekde se budou ptat na historii radia jestli nepochazi z trestneho cinu a nekde to vezmou bez vymluv...

kdyz budes mit stesti tak do radia natahnou i pribliznou konfiguraci jaka by mela sedet primo na tvoje auto tj. jestli ma auto ukazovat parkovacky jen vzadu nebo oboje, jestli ma byt aktivovany dab, alarm, ruzne asistenty atd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Výměna rádia Swing za Swing z FL

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...