Přejít na obsah

pazvuk při studeném startu 1.4 G-Tec


Jirka 1985

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

  nedávno jsem si koupil Octavia 1.4 Tsi G-Tec r.v 2018 FL a teprve nedávno když jsem v garáži nastartoval potom co auto stálo celou noc  jsem si všiml toho že při prvním startu auto vydává krátký zvláštní něco jako bzučivý zvuk jako když zůstává vyset chvilku startér po startu nebo jako když by bylo v motorovém prostoru nějaké palivové čerpadlo které se se musí při prvním startu natlakovat nebo něco podobného. Při vypnutí a opětovném nastartování už tento zvuk není jen když auto déle stojí a vždy jen při prvním nastartování. Uživatelé G-Tec můžete mi potvrdit jestli je to normální stav u všech G-Tec nebo jestli se jedná o závadu a budu muset do servisu. Nechci je tam zbytečně otravovat..

Děkuju za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Zdravím všechny, dnes jsem zajel do značkového servisu. Nechci říkat do jakého ale s takovým nezájmem a lhostejností jsem se nesetkal!!! Předvedl jsem ten zvuk. Nechal jsem tam nejdříve stát auto a po cca 4 hodinách jsem jim to nastartoval a zvuk při startu se předvedl. Nikdy to prý neslyšeli ale hned mi ale řekli abych tam nechal auto cca týden aby to mohli pozorovat. A vůbec je nezajímalo že musím jezdit do práce nebo tak a náhradní vůz mi nikdo nepučí musím si hop zaplatit. S tím jsem nesouhlasil. Vzal jsem si  auto a zajel do jednoho Škoda Plus Bazaru kde měli asi 8x O3 s motorem 1.4 Tsi 2018 a nechali mě nastartovat všechny a všechny ten zvuk dělali naprosto stejně. Tak je to asi opravdu normální. Nebo globální závada....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...