Přejít na obsah

drnčení podložky RZ


Jirka 1985

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, 

 Chci se Vás zeptat jestli nemáte fígl jak upravit zadní SPZ s plastovou podložkou tak aby mi věčně při zabouchávání kufru tak nerachotila a jen to tak pěkně tlumeně  zaklaplo. Měl jsem možnost nedávno zavřít u jiné O3 kufr a nádherně se to tlumeně jen zaklaplo. Koukl jsem se jen na rychlo a podlepeno to tou originál pěnovou samolepící páskou nebylo. Bohužel jsem to nemohl moc zkoumat. A taky mě zlobí to že kufr musím někdy zavírat i několikrát než se zabouchne. Mám O3 sedan 2018.

Děkuju za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzít celej po...nej rámeček, hodit ho do žlutého kontejneru na plasty a značku přidělat buď šrouby nebo na suchý zip, řádově desítky aut jsem udělal pomocí sucháče 3M dual lock a bez problémů. Jde to vyndat na mytí krásně. A vypadá to tisíckrát lip.

Eventuálně oboustranna lepící páska já mám od Wurtha, která drží krásně ale bez zničení značky ji nesundas, proto jsem přešel na zip..3b96ebd11c0f14b4401259577aa51e03.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...