Přejít na obsah

Klapka pre nasavanie vzduchu


siscox

Doporučené příspěvky

Auto nemám od nova, takže se toto mohlo stát předchozímu majiteli. Za mě jsem zatím mokré koberečky nenašel. To s tou vlhkostí přes noc by mě taky zajímalo. Podle mě (jak to tak pozoruji), tak se vlhkost dovnitř dostává. Ráno je vlhko, pustím ofuk na čelní sklo a místo odmlžení se to ještě mnohem víc zamlží :-( Jedině pak pustit klimu, anebo počkat až "se to vyvětrá".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dobre ale kde presne mas naznaky toho ze pred tym sa tam mohla dostat voda, pri tej klapke? Zatial mam aj ja sucho v aute preto ma napada ze ta vlhkost sa jedine cez tu klapku moze tam dostat do kabiny ak teda zostava otvorena. Niekdo na fabii pisal ze raz ma otvorenu a raz zatvorenu. Inac toto rosenie som nikdy nemusel riesit iba sem tam ale teraz sa to mlzi vkuse. Inak mas rapidku alebo fabiu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, ondra.rs napsal:

Ráno je vlhko, pustím ofuk na čelní sklo a místo odmlžení se to ještě mnohem víc zamlží :-( Jedině pak pustit klimu, anebo počkat až "se to vyvětrá".

 

Ano klima má vysušovat.

 

Klapkou se do interieru nemůže dostat tolik vlhkosti. U F3 řešili montáž krytu klapky z Pola? (dá se koupit na skoda-dily.cz) před kapku kvůli zatékání. U Rapida to se zatékání nebude tak horké, je to víc překryté plastem a já jsem na klapce našel už krytku s mřížkou, ale někdo si na to na foru i u rapida stěžoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doma máme rapid, v práci fabii III. Mlží se mi víc rapid - myšleno ráno. Obě auta nemají na sání nic. Tu mřížku (z Pola) plánuji doplnit. Ještě k tomu mlžení - v poslední době jsem si všimnul, že rapid po dojezdu ve vlhkém počasí a odstavení, tak se orosí akorát zadní okno (liftback). Zajímavý ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne údajně, u O1 to bylo kolem +5°, Rapid to má +/- stejně, někdo uváděl trochu jiné přesné číslo. To jsi nikdy při při couvání nezaznamenal, že se zavře? Jestli zůstane v pozici zavřeno při vypnutí zapalování při zpátečce jsem neměl důvod zkoumat. V jiném tématu někdo předpovídal i poruchy serva při této funkci a má pravdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pri zaradenej spiatocke ma ist recirkulacia vzduchu, ma sa aj na displayi climatronicu objavit ikonka recirkulacie alebo sa to nejako inaksie prejavi? Ma sa to prejavit hned po zaradeni spiatocky alebo az pri cuvani? No a napriklad ak nemam zapnuty climatronic tak ako zistim ze sa ta klapka zatvorila pri spiatocke ? Inac som spravil 2 testy: 1. Climatronic spusteny + recirkulacia, vypol motor a klapka zostala zavreta. 2.Climatronic spusteny + zaradena spiatocka, vypol motor a klapka otvorena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj, můžete mi prosím někdo poslat odkaz na zmiňovanou krytku klapky proti zatékání vody do ni? Mám podobný problém u Fabie 3. Jakmile prší tak se mi začne během jízdy zamlžovat celé auto a čím víc pustím větráky, tím víc se mi okna zamlží a musím auto zastavit, protože nic nevidím. Klima taky nepomáhá vůbec. Kabinový filtr jsem vyměnil a únik chladicí kapaliny jsem nezaznamenal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím páni, chcem si dať tú mriežku, vyššie uvedenú zo škoda dielov do Rapidky. Ako sa dáva von to torpédo? Stierače musia ísť dole, to viem, aj to priečne tesnenie, čo je zacvaknuté na plechu. A čo ďalej? Dík za rady. Radšej sa spýtam, aby som niečo neurval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...