Přejít na obsah

Reset pamäti palubneho pc Octavia 2


Lesnikk

Doporučené příspěvky

Zdravím.

 

Vcera som vytahoval a skusal poistky. Urcite som vytiahol aj nejaku ktora ma nastarosti palubny Pc. Odvtedy mi pri kazdom nastartovani(mozno hnet jak sa vypne motor) resetne pamät na palubnom pc. Viem ze palubny pc ma dva rezimy denny a dlhodoby. Redetuje obidva. Je mozne ze som poplietol poistku a dal ju inde. Alebo neviem , poistky by mali byt dobre ale mozno jedna z nich neni na spravnom mieste. Neviem si uz rady a zo schem poistiek som jelen , podla obrazka neviem najst ktora sluzi na pamat palubneho pc. Stretol sa niekedy niekto s tym ze mu pri nastartovani resetuje odjazdene km, spotrebu , dojazd atd. Vie niekto poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kde je chyba asi víš, nezbyde než hledat. Nepíšeš kde ses šťoural v pojistkách, jestli v motorovým prostoru nebo v autě, jestli máš FL nebo před FL. Každopádně v manuálu k autu máš pozice pojistek srozumitelně znázorněné. Já mám pojistku panelu přístrojů v autě na pozici 6 a u motoru tuším F 17. Je samozřejmě více variant.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...