Drincek 1 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Octavia3 2.l TDI 4x4 combi 2016. Dnes som isiel odomknut auto dialkovym vsetky dvere sa otvorili a kufor nie.Tlacitko na ovladaci ktore je len na kufor funguje.Daval som aj default nastavenia v menu v radii odomikanie zamikanie a nic. Quote Link to post Share on other sites
Michal Carbon Hrušovský 0 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Ahoj Prosím ťa ako si tento problém vyriešil Quote Link to post Share on other sites
Drincek 1 Posted November 16, 2020 Author Share Posted November 16, 2020 Prestal fungovat mikrospinac ,ja som to rozobral prestriekal wdeckom a uz ide.Dost tazko sa ten vypinac rozobera odporucam ked ho vyberes skusit najprv prestriekat cez dierky co su tam zo zadu,a ked nepomouze az potom rozoberaj.Ja som preistotu objednal z ciny za cca15-20euro mam ho doma v rezerve dokonca je tam aj origo napis akurat ze ho vyskrkali aj cislo dielu sedi podlatoho ho aj najdes alebo kup unas za140euro.A este jedna vec ked sa ti nezavre kufor z 15cm tak dosteluj zamok dost trpi ten spinac . Quote Link to post Share on other sites
František Hudek 0 Posted Wednesday at 02:50 PM Share Posted Wednesday at 02:50 PM Ahoj, dnes mi také přestal fungovat zámek na pátých dveřích. Jak píšeš, dálkou to odemknu, ale ručně ne. Takže asi taky mikrospínač. Dotaz: mám tedy vyndat tu kliku z pátých dveří? Předpokládám, že tam bude jen nastrčená na západky a do ní bude přiveden konektor. Nebo je to jinak? Díky.. Quote Link to post Share on other sites
Drincek 1 Posted Wednesday at 07:27 PM Author Share Posted Wednesday at 07:27 PM Je tam len nastrcena ako pises ale z vnutornej strany,takze odsrobovat tu plastovu hovadinu za co zatvaras kufor a vycvaknu plastovy kryt piatych dvery.Potom odpoj konektor a jemne pozatlacaj tie plastove pierka na vypinaci a vytlac do vonka. Quote Link to post Share on other sites
Drincek 1 Posted Wednesday at 07:32 PM Author Share Posted Wednesday at 07:32 PM Quote Link to post Share on other sites
František Hudek 0 Posted Thursday at 08:26 AM Share Posted Thursday at 08:26 AM Děkuju za odpověď i za fotky!! O víkendu se na to podívám. Hodně šťastných kilometrů, kolego!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts