Přejít na obsah

Přestavba výbavy Junior → Elegance


gabik659

Doporučené příspěvky

Dobrý den všem do fóra,

měla bych dotaz na zdejší odborníky na přestavbu ze social výbavy na tu nejvyšší. Přečetla už jsem skoro (doufám..) celé forum ohledně dodělávek elektriky, ale ráda bych věděla co přesně mám shánět nebo co mi v ,,seznamu,, chybí. Jde o to že bych do auta ráda elektrická okna napředek a zadek + ele zrcátka, centrál, případně časem i maxidot.

 

Mám možnost si vybrat skoro všechny díly z další Fabky Elegance rok 2001, vzala bych:

 

komplet plechy ze dveří s jednotkami a stahovačkami + ovladače ze všech dveří

vnitřní kabeláže všech dveří a z kufru

komfortní jednotku s konektory

obě zrcátka s ovladačem od řidiče

 

chybí mi tam ještě něco dalšího ? nejaká další kabeláž nebo jednotka nebo cokoliv ? nebo je nejjednodušší vypreparovat celou kabeláž z auta..pravda do toho se mi moc nechce :(

 

Děkuji všem moc za příspěvky

Gábi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dělám něco podobného, já jdu z Classicu na dálkový centrál, budíky, okýnka v el. a zrcátka.

Zatím jsem vyměnil komfortku a jednotku centrální elektriky a ano největší problém jsou kabelové svazky, protože kvůli zrcátkům a okýnkům se musí rozebrat dveře a možná i celá palubovka..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkontroluj si jakou máš na autě BSG jednotku. Pokut máš bez výbavy tak je možné že tam máš tu oholenou co neumí komunikovat s komfortem. Tkačítka na stahování oken bych z vrakáče nebral (aspon ty u řidiče), většinou bývají vymačkané. Kabeláž si vem jen z těch dveří, v autě je pak tak zabudovaná že ji prostě nevytáhneš. Ustřihni si svorkovnice ze sloupků s kousky kabelů aby se na ně dalo pájet a vytvoř si vlastní kabelový svazek k izolaci doporučuji použít smrštovací bužírku. Tvůj vyrobený kabelový svazek pak můžeš natáhnout jak chceš, není potřeba sundavat celou palubovku, stačí sundat rádio, kaslík a plast pod nohama řidiče, kabely pak bez problému protáhneš až ke dveřím. Ber v úvahu že interiér jedničkových fábií se špatně rozebírá a pravděpodobně některé plasty rozlámeš, když jsem to dělal já tak mi praskaly u těch montážních bodů ale nepopraskalo jich tolik aby se díly nedaly namontovat zpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...