Přejít na obsah

Nefunkční tlačítka / roler MF volantu


iphonik4

Doporučené příspěvky

Zdravim Octaviaci!!

Mam takovej drobnej, ale extremne otravnej problem pri ovladani maxiku pres MF volant. Jak jiste vite, tak listovani v menu maxiku se provadi pomoci "valecku" na prave strasne volantu. To samo o sobe reaguje dobre, jenze tak ve 3 z 10 pripadu se mi stava, ze zmacknuti ten valecek rozpozna, jako posunuti nahoru. Tzn chci si treba otevrit udaje o vozidle. Ok. Tak si to valeckem nalistuju a zmacknu ho, abych do te polozky vlezl, jenze bohuzel nekdy se stane, ze misto vybrani aktualni polozky to proste po zmacknuti skoci o jednu polozku nahoru. Takze maxik reaguje, jako bych valecek posunul nahoru misto zmacknul. Da se s tim zit, ale je to otravne. Zejme v laptimeru. Nema s tim nekdo zkusenosti? Je to jen dalsi neduh OIII? Nechci ji zas davat do servisu kvuli takove prkotine. Mam barevny Maxidot a MR2015.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jses si jistej ze pri tom zmacknuti upravdu nepohnes tim valeckem ?? asi jsi.  No uprimne pokud te to stve tak bych to reklamoval, nevim jestli to bude znamenat vymenu celeho volantu nebo ne. Pokud ano, pockal bych az se ti trochu ojede a pak ke konci zaruky reklamovat, treba by si dostal novy volant :)  kazdopadne mne to nedela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jses si jistej ze pri tom zmacknuti upravdu nepohnes tim valeckem ?? asi jsi. No uprimne pokud te to stve tak bych to reklamoval, nevim jestli to bude znamenat vymenu celeho volantu nebo ne. Pokud ano, pockal bych az se ti trochu ojede a pak ke konci zaruky reklamovat, treba by si dostal novy volant :) kazdopadne mne to nedela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 roky později...
  • o 5 měsíců později...

Hezký den všem. Mám O3 s tří-ramenným koženým seříznutým volantem a poslední dobou mě šly špatně přepínat režimy display , které se přepínají válečkovým spínačem vpravo. Teď o víkendu to nešlo už vůbec.Myslíte že je to na výměnu jen toho elektrického spínače nebo že se jedná o nějaký SW problém? Ptám se na tu softwarovou příčinu proto proto, že občas se stane ( stalo se to za poledního 1/2 roku asi 5x ) , že nejde zesílit zvuk na autorádiu. Musím auto chcípnout , otevřít dveře a zamknou a poté znovu nastartovat, aby hlasitost zvuku  šla zesílit.Auto je ještě rok v záruce a nevím za tyto chyby bude ochoten někdo řešit.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...