Přejít na obsah

Usazeniny v nádržce chladící kapaliny


Horza

Doporučené příspěvky

Můžu to zkusit v servisu navrhnout. Mám auto stále v záruce a sám zvládnu dolít vodu do ostřikovačů a zkontrolovat hladinu oleje...

Myslíte, že mohlo zapříčinit tohle zbarvení kapaliny nějaká ostřejší jízda po dálnici nebo výjezd kopcem pod plným plynem? Auto nemám načipované tak by snad neměl být problém ve využívání plného potenciálu motoru. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne a i kdyby je to fuk, jestli je v záruce tak ať to zase vymění. Ta barva ok prostě nebude. Nenech se odbýt. Vždycky jsem v autě tak po deseti letech měnil kapalinu a nikdy jsem neviděl rozdíl mezi starou a novou. A tuten shit? Kdyby mi nezačala tect pumpa, tak bych neměl důvod se tím zabývat, takhle jsem to podchytil včas [emoji106]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Okruh znovu propláchnut, chladící kapalina vyměněná a je klid už nějaké 3000 km. Jen jsem včera chtěl zkontrolovat barvu té chladící kapaliny. A při odšroubování víčka bylo slyšet jak uniká nebo nasává vzduch. Je to normální? Nemohl jsem to zavzdušnit? Auto stálo přes noc, takže motor studený. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
V 18. 12. 2019 na 17:11, suri. napsal:

je to normálne a stáva sa to ... urobí sa drahý preplach a často netreba ani radiator riešiť , kúriť to začne normálne ... 

Zdravím

Mam stejný problém, zabalenou chladici kapalinu. Bohužel jsem na to přišel tím, že mi přestala topit octavia 3 na pravé straně, teplý vzduch jde pouze na straně řidiče.

Má nějaký význam použít nějaký proplachovy přípravek vícekrát za sebou, nebo aplikovat jednou, pokud to nepomůže je nutná výměna tělesa topeni?

Chladici kapalinu mám cca 1,5 roku, po nehodě mi dávali ve Skodovce novou. Je možné že se na to vztahuje zaruka?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...