Přejít na obsah

Playlist na Flashdisku pro Bolero


Doporučené příspěvky

Ahoj, 

Nemáte někdo zkušenost s vytvořením playlistu na flashdisku se soubory mp3 v jednotlivých adresářích? tak aby byl přehratelný.

Radio mi adresáře na flashdisku nezobrazí, jiné auta, třeba fabie III, octavia III v pohodě. Jen skladby, alba, umělce. Pokud vytvořím playlist m3u, nebo wpl tak ho vidím, 

ale po rozkliknutí se mi objeví seznam  - soubor nenexistuje. Zatím přehrávám náhodně vše, co tam mám. Už si vážně nevím rady. Uvítám jakýkoli polopatický návod. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

To je pravda. Nenapsal jsem to přesně. Falshdisk občas začne hrát od začátku a občas jen od začátku posledního tracku. Ale výsledek je bohužel nepoužitelnost. Ve starém autě jsem měl CD přehrávač a jedno mp3 cd jsem tam točil snad několik let.

Když srovnám Scalu a mého milovaného Roomstera tak tady je všechno horší. Radio mě ser-, dvouválcovy režim mě ser-, chyby elektroniky jako problémy s sos tlačítkem mě rer-u ... to je život se škodovkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nepamatování pozice je snad poslední věc, která nefunguje spolehlivě. Mrzí mě to o to víc, když u FII to fungovalo. U přehrávání z flešky se nikdy nestalo, že by zapoměla, kde má pokračovat. A co se mi líbilo ještě víc, bylo to že na flešce jsem měl písničky a na CD v mp3 audioknihy, Stačilo přepínat mezi zdrojem a u obou si to rádio pamatovalo poslední přehrávanou pozici. Tady sice můžu připojit 2 flešky, ale po přepnutí si nic nepamatuje. Vzhledem k tomu, že dost často zapomíná poslední přehrávání je to na audioknihy nepoužitelné. Jedině při přepínání mezi fleškou a BT si pamatuje pozici - i když pak jí častěji zapomíná.

Zapomenutí přehrávané pozice se neděje jen po startu. Např. vyjedu, přehrává se správně, přepnu na chvíli na rádio a přepnutí zpět už si zase nic nepamatuje. Souvislost kdy se tak stává, jsem nezjistil. Je to loterie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to jeden čas řešil tak, že jsem měl mp3 v telefonu a měl v něm nějakou aplikaci na přehrávání. Fungovalo to docela dobře - když se telefon připojil k bluetooth tak to začalo hrát a při odpojení se to pauzlo. Ale stejně, je to sra-í navíc. Zlaté mp3 cd ze starých časů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 8. 2022 na 22:51, Kubo22 napsal:

Ked som mal sukromne auto Mazda, tiez sa to tam riesilo. Stacilo pouzit FAT 32 cosi a bolo to OK. Sorry, neviem presne o co slo, ale tam to fungovalo potom spolahlivo.

FAT32 je typ souborového systému na flash disku. Lze jej použít při formátování flash disku do velikosti 32GB. Větší naformátuješ už jen vylepšeným systémem exFAT nebo NTFS. Já mám naformátován flash disk 128GB na exFAT a při přehrávání používám "random", tzn. náhodné přehrávání. Když přehráváč "ztratí paměť" a začne od první písničky, jen zapnu náhodné přehrávání. Trošku je problém, když mám na flash disku více složek s písničkami, musím se proklikat do té složky, kterou chci přehrát a teprve v ní zapnout náhodné přehrávání.

Editováno: , autor: Kolacek12
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
V 16. 11. 2021 na 12:38, marskama napsal:

Tak si odpovím sám, neb jsem si sám pomohl 😉.

Vyřešil jsem přejmenováním skladeb, resp. jsem přidal před název skladby číslo stopy a Bolero to pochopilo a hraje dle požadovaného pořadí. 

 

Mohl by jsi blíže vysvětlit jak jsi změnil číslo stopy, vyzkoušel jsem všechno možné ale se stejným výsledkem, stále řadí skladby podle abecedy.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako na pár písniček dobrý, ale já jich mám na 256 GB flashce skoro 10000 (sbírka za 20 let)…

Tak to bych přes ten ID3Tag dělal snad čtvrt roku :-D

 

Zkoušel jsem tam kopírovat m3u soubory a taky to vůbec nebere...

 

@marskama: pomohlo to zastavování přehrávání před vypnutím motoru?

Editováno: , autor: hardhouse.trip
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...