Přejít na obsah

LED světlomety


Phate_xenon

Doporučené příspěvky

Mám čerstvě Kodiaq L&K na který jsem přešel z 3 roky starého Tiguana Highline. Dost mě při včerejší noční jízdě překvapilo, že LED světla nejsou tzv. FULL LED s naklápěním do zatáček, ale jen obyčejné LED, statické. Asistent dálkových světel tak jen zapíná a vypíná dálková světla, žádné clonění a přísvity do stran, což u Tiguana nemělo chybu. Nebo jen něco nemám aktivované? Upřímně jsem automaticky očekával to samé, zejména u nejvyššího výbavového stupně a ekvivalentu Tiguana od stejného koncernu. Jinak je na těch autech prakticky vše stejné, co se týká výbavy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Apropo světla full-led jsou jen nejsou vybavena technologií Matrix. A jak píšeš že si to čekal když je to ekvivalent Tiguanu tak prostě Tiguan je dražší a má něco co ve Škodovce má zatím jen Sup a možná nová Ofce (to teď ale nevím protože jí nemám ještě moc obhlídnutou). Časem to bude ale Škodovka je prostě až na třetím místě v rodině VW...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...