Přejít na obsah

Climatronic, někdy se pouští ventilátor až od 5. úrovně výš


Michal Legalize Květa

Doporučené příspěvky

Stává se mí (dost často), že ventilátor začne foukat, až po nastavení 5 a vyšší čárečky. Jinak nic. Nastavení ofuků či jiné nastavení (auto/econ atd.) na Climatronicu na to nemá vliv. Někdy to zase běží bez problému. Mám nově vyměněný ventilátor. Vymazal jsem chyby a provedl základní nastavení. Dělo se to už před výměnou ventilátoru. Ten jsem měnil kvůli pazvukům, které začal vydávat v mrazech a které pak po prohřátí vozu přestaly. Doufal jsem, že to vyřeší i tento problém. Věděl by někdo co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl  jsem  to  taky  nešlo to  ani na jednu  rychlost   jen  na přímo ,   ale  ne  jako  vám  že  to  za  chvíli  jde ( spíš  špatný  dotek   - to bývalo  u  felicie  za  baterkou  spoj  a ten blbnul  tahle )   .  Já to měl každou  zimu shořelý  odpor  .Vždy mi ho  v únoru škoda servis  vyměnil  a    v   další  zimě  zase nic  ( dva roky  záruky )  ventilátor  běží  v klidu  a  tiše že není  ani  slyšet .   . Když to  bylo  po 3 tí   tak jsem  nadával   a  oni  řekli že se na to podívají  více  a ted to  chodí  dobře   . Nevím  čím to  bylo   poprvé  zaplatil odpor + práci  a   pak už všechny výměny    odporu + práci   byli   zadarmo . Zdali tam  dávali  polský  sráče  nebo  opravený    značkový  servis    nevím  ,  ale ted   tu  udělali  pořádně , nebo   dali  pořádný  výrobek    značkový  nevím .  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...