Přejít na obsah

Výměna čelního skla


Jirka_Sd

Doporučené příspěvky

Môžeš vyskúšať:

https://www.heatedwindscreen.com/acatalog/SKODA-FABIA-2014-ON-HEATED-WINDSCREEN-7818AGNH.html

🤞

Citovat

 

These aftermarket heated windscreens are ideal for classic cars and Motorsport use where a heater / demister is generally not used to save weight. Heated screens are available for a wide range of both classic and modern vehicles and offer a simple solution to demisting without having to install a heater.

 

The heated screen range has been developed to be an aftermarket direct replacement ensuring installation is as straightforward as possible. The screens simply operate from the 12V power supply through 2.5mm wiring and a 25A fuse, and can be left connected permanently (if required) despite only taking approximately 60 seconds to demist.

 

All heated windscreens are dual circuit laminated and 'E' marked so are perfectly legal to use on road cars. Each screen element also carries a 12 month warranty.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

@epo tak v tomto tě asi netrumfnu, k aktuálním 187 036 km, zatím jedna výměna, ale dívám se do záznamů v mobilu a nemám zapsáno kdy, musel bych se podívat na fakturu ze servisu, možná ještě podle fotek bych to dohledal

 

edit: tak podle foto dohledáno, prasklo 18.2.2021 najeto cca 130 500

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za minulý rok 3x:
poprvé hned při koupi auta(březen), hradil původní majitel,
pak někdy v průběhu léta odletěl kamínek od protijedoucího kamionu šlo na havarijko, vyměňováno u neautorizovaného servisu (ale smluvního partnera pojišťovny) tam mi poškrábali palubku! takže už nikdy příště
a někdy ke konci roku se povedlo babettovému ďablovi mi rozbít okno potřetí, tentokrát už to šlo přes autorizovaný servis a když byli v tom tak sem je poprosil jestli mi nezamáznou poškrábaný lak u horní hrany okna (pravděpodobně poškrábané při řezání strunou při některé z předchozích výměn).

letos klepu na dřevotřísku zatím nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...