Přejít na obsah

Nákup nového Kamiqu - výbava, motorizace, atd.


mastibruch

Doporučené příspěvky

Ahoj,

byl jsem objednávat cca v polovině listopadu. Slevu jsem měl přes zaměstnavatele, která myslím byla lepší, než cokoliv co by dal prodejce (včetně všech možných akcí atp.).

Objednával jsem Monte Carlo 1.0 DSG. Dobu dodání mi řekl konec dubna, ale pořád doufám, že to bude o něco dřív.

 

Kolega z práce kupoval Scalu a tam mu sleva od prodejce vyšla maličko lépe, než sleva zaměstnavatele, ale to se počítala sleva prodejce + sleva za protiúčet.

Kamiq bonus za protiúčet nemá, tím už to bylo hned jiné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte,

začátek prosince objednání 1,0; 85 kW, Style; Žádná velká příplatková výbava, až na to, že s autem bude jezdit manželka a když naživo viděla červenou Velvet, tak bylo rozhodnuto, že tam bude. Co se týká slev, tak prodejci jsou schopní dát až 8,5%. Nakonec nákup na zaměstnaneckou slevu. Termín dodání v kupní smlouvě půlka dubna, ale prodejce se jistí. Při objednávání dle náhledu rozpracovanosti výroby v MB cca půlka až konec března, ale jak jsem psal výše, prodejce se jistí.

T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to sleva pro zaměstnance ŠA, je to sleva pro zaměstnance velkoodběratelů, sám nejsem zaměstnancem takového konglomerátu, ale vozidlo koupí syn na sebe. Jinak jsou potom další podmínky koupě, např. vozidlo musí být minimálně jeden rok registrováno na kupujícího,... Jak jsem psal výše někteří prodejci nabízeli slevu až 8,5%, ale zaměstananecká sleva byla 10,5%, proto jsem nakonec zvolil tuto variantu - jediný problém - vozidlo musí být registrováno po dobu 1 roku na syna a potom provést přepis na sebe, ale pořád z ceny 550 000,- rozdíl 2% je znát.

T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V polke decembra objednaný 1.0 TSI 85kw Monte Carlo a termín dodania je koniec marca 2020. Uvidíme, na auto sa veľmi teším. Zľava bola veľmi slušná, u toho istého predajcu som bral Rapid Monte Carlo a takisto aj O3FL. Uvidíme, či stihnú Kamiqa vyrobiť. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já objednával v půlce října, původně udávaný termín do konce dubna 2020, aktuální cca druhá půlka února 2020.

Bral jsem ho přes konkrétního dealera v Praze se kterým má můj zaměstnavatel uzavřenou benefitní smlouvu, sleva 12%. Co jsem si nechal nacenit u nás na Mělníku tak tam nabídli 4%, volba byla jasná ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze rád bych se s vámi podělil o osobní zkušenost s cenovou nabidkou od dealera, kde jezdim na servis vsech auto co máme v rodině. Sleva z cenikove - 4% a k tomu jeste minus 20 000 tisic pri vyuziti financování. Coz mi vychází sleva cca 40000,- kdyz auto doplatím hned následující měsíc hotově. [emoji6] To celkem jde...

Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Myslíš odstup od úvěrové smlouvy? Je to v nejaké době od sjednání smlouvy bez poplatku?

Já totiž nevím, úvěr tohoto typu jsem nikdy nebral, proto se ptám. Dobrá dvacka na zimní kola, Díky!??

A co sleva na IČO, brali jste někdo? Rovnež Díky za info??

Editováno: , autor: xtrack
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
V ‎25‎.‎1‎.‎2020 na 23:52, mastibruch napsal:

Úvěr jde dle všeho doplatit hned nasledujici mesic, takže jak píšeš, ušetřené na nové zimní gumy.

Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk
 

Samozřejmě neznám tvou úvěrovou smlouvu, ale předpokládám, že budou všechny shodné, je-li to přes ŠkoFin. Sám jsem takto v listopadu 2019 kupoval nového Rapida a proto upozorňuji, že za předčasné splacení tam je poplatek 1% z nezplacené části úvěru, což vzhledem k tomu, že jsem dával 70% akontaci, tak bylo asi 800,-- Kč, takže zanedbatelné. Ale zadarmo to prostě není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvedu vám to na pravou míru. Pokud máš úvěr od Škofinu což jsem pochopil že ano, tak můžeš úvěr doplatit . A to tak, že od podepsání smlouvy napíšeš do Škofinu, že odstupuješ od smlouvy a to  ve lhůtě je to bud 10 nebo 14 dní víc ne, od podepsání. Takže máš auto týden a pošleš jim psaní, email. Doplatíš  auto a je tvé za tu cenu co jsi ho kupoval. Nic jiného nedoplácíš .Jedině kdo je pak  naštvaný je prodejce jelikož přišel o peníze. Jinak ano, prodejci dávají 4% ale když jim ukážeš nabídku od jiného prodejce nabídnou ti větší slevu jen aby jsi to koupil u nich. 

Editováno: , autor: Hkubes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Přeji všem dobrý den

Dnes jsme připravovali konfiguraci pro nového Kamiq. Mám trochu dilema, zda ponechat 16" kola nebo dát 17", z důvodu komfortu a kvality našich cest, dále zvažuji ten paket sport (sedačky plus sportovní doplňky). Nevím jak budou ty sedačky pohodlné na delších cestách. Má někdo s uvedenou kombinaci zkušenosti? Děkuji za pomoc.

Editováno: , autor: orinoko.marian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám jen 17" a auto na nich vypadá skvěle a co se týká kvality Českých cest, tak se nemusíš bát standartní podvozek to pobere... Bohužel jak je to dohromady s paketem sport nemohu říci ten nemám... Snad se někdo najde kdo má tebou žádanou kombinaci a řekne jestli jo nebo ne. ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Ja mam zkusenost se sportovnimi sedackami z Fabie a ty mi moc nevyhovují, protože maji vysoké bočnice na sedáku a tím, ze sedim hodně s rozkrocenyma nohama, tak jsem volil zakladni.

 

Jinak co se týká kol tak jsem nechal zaklad 16 a uvidim jak to bude vypadat a jezdit, kdyz tak je nechám na zimu a na léto koupim nějaké pěkné 17/18 z katalogu příslušenství, protože to co je v moznostech pri objednávce není vzhledově nic moc.

 

Jinak co se týká spotreby s vetsimi koly, tak je to zamozrejme pravda jen se podivej jaký je rozdil ve váze a musi to byt jasné.

 

U F3 1.2tsi rozdil mezi 15 zima a 17 leto je cca 0,7 litru.

 

Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je fakt že sportovní sedačky jsem měl v rapidu ale ten byl vyroben 2013, tak nedokážu posoudit jestli se to někam posunulo, ale mě osobně na delší trasy nějak zvlášť nevadili a to nejsem žádný drobeček ??

 

A ke spotřebě? Řešit spotřebu u malého SUVéčka notabene ještě mezi 16" a 17"  kolama... Na to se dá říci asi toto, kup si CNG verzi a nebo rovnou iCitigo  a budeš jezdit za nula nula prd ?

Editováno: , autor: dalik73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...