Přejít na obsah

Nákup nového Kamiqu - výbava, motorizace, atd.


mastibruch

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj, tak Kamiq je již prodány. Pokud by měl někdo zájem zůstali mi originální kola 16" se zimními pneu Nokia WR D4 195/60 R16 89H. Kola pasují i na Škodu Scala. Cena 6800 za komplet. Kola vyvážený, bez poškození nebo opetřebení. Použité 3 měsíce.

PIC-658073696-2[1].jpg

ORIG-658073696-3[1].jpg

Editováno: , autor: orinoko.marian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Také mám na prodej nové a nejeté komplety letních pneu GoodYear Efficient Grip Performance 205/60 R16 92h (DOT 4820) nazuté na plechových discích 6Jx16 5x100, včetně originálních poklic Škoda. Kola jsou vyvážená, vhodná rovněž na Scalu.

DSC_2060.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
před 3 hodinami, Vendy Mates napsal:

To ti držím palce. Objednáno 8. týden a budu rád, když bude vyrobeno do vánoc. 

To teda někde psali že se na Kamiq čeká až 8 měsíců tak uvidíme ty čekací doby jsou mazec snad to bude stát za to čekání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Jeden z rodičů si taky objednával Kamiqa - Akční model, když ho v červnu ještě nabízeli. Výroba prý 7-8 týdnů, což se tehdy zdálo jako naprosto parádních na dnešní situaci. No jenže pak oznámili celozávodní dovolenou na první 2 srpnové týdny, na které přesně byla plánovaná výroba. Tento týden si dovolenou ještě protáhli celkem na 3 týdny, takže informace od prodejce je taková, že výroba proběhne ihned po dovolené. Nedokázal ovšem říct, zda auto vyrobí najednou, nebo bude někde pár týdnů ještě stát a čekat třeba na čip. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Jenom informace pro ty co budou objednávat Kamiq akční model 2021 objednán 7.7.2021 dnes po komunikaci s prodejcem info ze vůz bude vyroben 12-14 týden roku 2022.

Tak to bude dlouhá doba než se dočkám🚙

Editováno: , autor: Lancheez
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tož to vypadá, že zimu ještě odjezdím ve Fábii SDI :( Objednali jsme Akční model 2021 plus metalízu, opěrku zadní a climatronic. Paní jsem rovnou psal, že chci auto od ní, když už se mi věnovala, ať mne nenutí poptávat jinde, kde by ji samozřejmě proti neslevové nabídce trumfli...

Takže cca 9 sleva dealera, plus koberečky, povinná výbava. 
Doma je ještě Focus z 1999 roku na mne psaný, kterého tchán udržuje silou vůle při životě, v hodnotě vraku, takže půjde na protiúčet. Navíc s ním tedy ještě může minimálně půl roku (technickou má do 9/2022), jak tu čtu drandit a pak se ho elegantně zbavíme za 25 000 Kč :o)

 

Jinde jsme byli jen v Citroenu (C4 nová velmi pěkná, ale atypické rozměry 18 palců = malá nabídka na trhu = co na Kamiq za 1500 Kč, to C4 za 3000 Kč za pneumatiku, to by bylo peklo to obouvat), Auto je pro manželku, teď drandí Renault Fluence (jezdí víc, má lepší auto :), já drtím přes léto kolo do práce). Nejlepší poměr cena výkon je I30, fastback ale nechtěla, že i30 máme už v domě (tchán na výlety). Tož asi pak u H Kona vypadala zajímavě (Bayon na platformě I20tky, něco jak Kamiq na Scale...). Kona snad i nějaké režimy má do terénu, menší kufr, kdybych volil já, asi bych bral (hlavně je to oplastované krásně a žena dělá ve špitále, kde jsou krutopřístní parkovači). Koukli jsme ještě Opel a tam čekačka - pokud si nepřiplatíte za 10" display a chcete jen základní 7", tak snad do března 2022... Ale ten Crossland je taky divný, úzký, navíc to napočítal za 520 tis. Kč , manželce se líbil, ale to jsem řekl, že to radši zkusíme se podívat ještě na Kamiq.

 

10. září objednáno :) šlo to celkem rychle, moc jsme nad tím nerozmýšleli. A to nebyla Škodovka v původním hledáčku :)

Editováno: , autor: belzezub
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...