Přejít na obsah

O3 1.6 tdi motor nestartuje len cvakne


Mato5655

Doporučené příspěvky

Mam O3 kde je najazdené cca 200000km boli menene vstreky ,palivove cerpadlo, vodna punpa, egr ventil. Teraz sa mi stalo ze po otoceni klucikom auto nenastartuje len cvakne a nepretoci a vyhodi chybu kde blika zhavenie. Skusim znovu urobit to iste len cvak ako by ho chcelo pretocit len zase necham ho zamknem odomknem auto skusim a normalne naštartuje  a ide a zase tyzden nic.. v servise mi povedali ze slaby prud z baterky nepretocilo ale vymenili baterku a po tyzdni to iste... nemate niekto skúsenosti co este? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A když ti řekli, že ti z baterie de málo šťávy zjišťovali proč? Nebo jen vyměnili baterku a čau?

Může to bejt víc věcí. Buď ti baterku něco vybíjí - chce měřit proč. Nebo můžeš mít špatnou kabeláž - chce měřit gde. Může bejt i špatnej startér. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono to spravi len raz za tyzden potom nic 50 krat nastartujem je to v poriadku ide to ako hodinky a necham auto od vecera do rana a rano nic len cvak cvak a nepretoci ani na 10krat potom ho necham nic s nim nerobim skusim za par min znovu a ide ako keby nic vypise chyba start stop a to zmizne a znovu nejaku dobu ide ako keby  nic.. auto ma cez 4 roky tak baterka mohla byt...a to som bol priamo v skodovke

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš manuál tak potom co to udělá cvak, tam dej rychlost a zkus s autem aspon trochu hnout na kolech (opřít se do auta, nebo ho nechat pár cm stačí fakt jen mizerný pohyb popojet z kopce popř. opřít o rychlost) a pak znovu nastartovat. Dej vědět jak jsi dopadl.

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nestihol som to vyskusat auto bolo v servise a zistili spatny starter dali ho odtestovat.. repas sa nedal spravit nakolko tam bolo nieco opotrebovane co vysuva tu cievku. Dal som novy 600e neskutocne vysoka cena za starter.. ale teraz to startuje lepsie ako ke bolo nove...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...