Přejít na obsah

1.8T 110kW + RS turbo škube - sháním schopného diagnostika


Dragon.001

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Mam Octavii 1.8T puvodne 110kW. Po selhani turba se dalo turbo z RS, vyndal se kat, deaktivovala 2 lambda, deaktivoval se se okruh sekundarniho vzduchu, dalo se 4bar palivove cerpadlo i s regulatorem, nove svicky, nove civky, novy blow off ventil, ale zpet do sani. Nechci aby mi delalo auto pou pou :D Zakazkovy soft - na brzde bylo auto 10 hodin vcetne externiho mereni lambdy apod... Vse vyladene jak ma byt.

 

Vse bylo super, litalo to jako z praku. Ale ted to zaclo cukat a zhorsuje se to. Mezi 2000-3500 otacek pri cca 20-30% stlaceni plynovyho pedalu. Motor jako by mel hlavne za studena vypinac s vterinovym intervalem a bud zapnuto a nebo vypnuto a stridal to. Kdyz to tak necham myslim ze mi to utrhne silemtbloky. Jak se motor ohreje tak se to zlepsi, ale stejne citim jak vynechava a zacne kolisat turbo. Stridave nabiha a zpomaluje. Diagnostika je cista, kdyz pridam plyn prestane to a pod plnym to porad leti jak z praku.

 

Vzhledem k tomu ze do ted to jezdilo bez problemu v sw to nebude.

 

Potreboval bych nekoho kdo tyhle motory fakt umi...

Diky za radu!

Editováno: , autor: Dragon.001
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedine ma napadá skrtiaca klapka alebo váha vzduchu ale môže to robiť čokoľvek . Najlepšie by bolo urobiť logy pri cukani a potom pod plným plynom. Nalogovat klapku aktuálnu a požadovanú hodnotu , váhu vzduchu popr. Tlak turba požadovaný a skutočný (ak to má map senzor) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...