Přejít na obsah

Bolero - problém s pripojením Bluetooth


Doporučené příspěvky

Dnes jsem se byl přeptat v servisu. Dle technika jsou s infotainmentem problémy obecně. Buďme rádi, že nemáme nové oktávky, tam už bez displaye neuděláš nic.

Ale co je zajímavé. Před cca 14 dny nám v Boleru aktualizovali sw z verze 0463 na 0464. Dnes mi technik ukazoval v pc, že od 14.8. je aktualizace sw pro všechny vozy se swingem a bolerem, která má číslo 0469 !!!

Editováno: , autor: Luboun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš to samé co já. Moc mě netěší, že aktualizace náš problém pravděpodobně nevyřeší. Nezbývá než chodit pořád do servisu a hlásit a hlásit, třeba se něco časem změní.

Myslím, že tenhle přístup VW group k SW jim dost ublíží. Já byl ochotný odpustit nové oktávce sporný design, ale ta elektronika s Laurou to je velký přešlap. Musím říct, že ve Scale je to ještě celkem rozumně vymyšlené, ale i tak to odvádí pozornost víc, než klasické čudlíky v Rapidu. Táhne mi na padesát a nějak mám pocit, že se (nejen) automobilový svět zbláznil..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam sice v aute Amundsen, ale toto mi ani zdaleka nerobi. Odporucam Vam to dokola reklamovat. Po troch 3 reklamaciach Vam musia dat nove radio (teda ak ste fyzicka osoba). To je Vasa jedina "zbran". Ak to odmietnu reklamovat, podnet SOI.  O dobu, pocas ktorej si nechaju auto na riesenie reklamacie, sa Vam predlzi zaruka.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš samozřejmě pravdu, ale problém je, že musíš výskyt závady prokázat, resp. ideálně se musí projevit v servisu. Což při občasném výskytu vady je problém, takže chtějí v servisu alespoň video se záznamem poruchy, to taky vždycky nejde natočit. Navíc Škodovka má na webu jakýsi okleštěný seznam kompatibilních modelů, takže pokud tam nenajdeme zrovna ten svůj, tak se budou vymlouvat. Musím říct, že.je mi líto nás majitelů i techniků, kteří musí řešit tyto sw paskvily. VW nefungují ani elektromobily, ani Škoda Connect v mobilu, ani blbý bluetooth v audiosystému. Tomu říkám pokrok.

A při čtvrtém výskytu vady už by to bylo rovnou na odstoupení od smlouvy. Bohužel nadešla doba, kdy nefunkční infotainment zásadně brání řádnému užívání auta.... :-)

Editováno: , autor: Luboun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vyzerá to tak že budem v servise varený pečený, lebo takto to určite nenechám. V aute trávim mnoho času a práve tieto prvky výbavy sú pre mna jedny z najdôležitejších a nedokážem ich využívať. Našťastie mám mnoho videí keďže pri frekvencii toho ako často sa mi to prejavuje ich viem nahrať hneď niekoľko za deň takže dokázať vadu bude najmenší problém. Už len aby sa teda našlo riešenie ktoré zaberie a dúfam že to nebude trvať rok...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...