Přejít na obsah

Škoda Fabia IV


Pawouk

Doporučené příspěvky

ŠKODA Fabia 4. generace

Čtvrtá generace vozu ŠKODA FABIA má výrazný vzhled a nabízí velkorysejší vnitřní prostor, více komfortu a vyšší úroveň bezpečnosti díky moderním asistenčním systémům. 22 let od premiéry spojuje oblíbená FABIA známé přednosti vozů ŠKODA, mezi které patří spolehlivost, snadná obsluha a vysoká praktičnost, s vyšší úrovní bezpečnosti, komfortu a dynamiky.

 

https://www.auto.cz/skoda-fabia-iv-2021-nova-generace-pry-bude-krasna-hlavne-se-ale-zbavi-nejvetsi-slabiny-132897

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne sa hlavne páči to odporúčanie, že miesto malej Fabie Combi s veľkým kufrom si máme kúpiť údajne praktickejšieho veľkého Kamiqa bez kufra! ;)

 

Ale inak tá fantázia vyzerá celkom fajn, uvidíme, do akej miery sa pán grafik strafil do reality - či sa s Fabie stane takáto bejby Scala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

@Jan R. nechtel bych zadnou hybridu. V teto dobe to je pro mne slabe moc

 

@Bikes 1.5TSi byla u ibizy ale ted' ji zrusli. 1.5 byla ve verzi asi FR a mela hodne konskych sil :D .

 

Kdyby byla u fabie 1.5 tsi bez vypinany valcu tak to mohlo byt fajn auto a jeste v manualu. DSG nebylo by take spatne. Zakladni verze fabie bude spise od 350000, 400000 korun ceskych a to je uz moc drahe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, TOMUS napsal:

 

 

 

 Zakladni verze fabie bude spise od 350000, 400000 korun ceskych a to je uz moc drahe

Pochybuji, že základní verze Fabie bude za 350.000-400.000,- Kč. To by mohli rovnou zabalit, kdyby to bylo na úrovni Scaly. Počítám že základní cena krátké Fabie bude   za Baťovskou cenu od 299.990,- Kč a pak postupně výše.

EDIT: ta cena 299.990,- Kč by u mne byla jen v případě nasazení motoru Mpi 1.0 EVO 59 kW. Pokud tomu tak nebude, tak odhaduji základ s 1.0 Tsi od 320.000,- Kč.

Editováno: , autor: DušanV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaručenou máme 100% jenom smrt a to všichni bez rozdílu. Jinak žádné zaručené předpovědi si myslím tady nebyly, většinou jen úvahy a citace z tzv. odborných periodik. Škodovka prý opravdu Fabii combi už nechtěla, ale asi se chytili za hlavu a rozsvítilo se jim v kebuli, nebo taky zachytili poslední globální změny v ekonomice a zatím mizerný vývoj elektromobility a její podporu nebo nepodporu a zavčas ještě před představením Fabie IV, si uvědomili, že to combi má přece jen větší potenciál, než fiktivně 100% elektroauta. Stačí si taky zde přečíst vývoj v Číně a tam Škodovka bude v tomto případě hodně ztrácet a tak to někde musí nahradit. Myslím si, že ta Fabie combi IV jim k tomu může celkem pomoci:

https://www.autoforum.cz/predstaveni/prodej-elektromobilu-v-cine-se-propadl-k-nule-na-konci-roku-mohou-byt-mrtvou-vetvi/

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...