Jump to content

Tabulky prodejů vozů Škoda + ostatní značky

stanmar

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Taky jsem o tom již četl. Holt nikdo není prorokem a co platí dnes, nemusí platit zítra. Někdy stačí i jediný chybný krok nebo špatné rozhodnutí a jste na tom o 180 stupňů obráceně. Mě se například nelíbí to údajné skoro 100%  budoucí směřování koncernu do elektromobility. Pokud se to bude vyvíjet v budoucnu jiným směrem, tak je na průser zaděláno.

• 2 weeks later...

Ono to taky může být vnitropodniková hra a určitý třeba i  úmysl z vedení VW AG ohledně nenápadného  vytlačení Škodovky z trhů, kde moc lezla do zelí  přímo značce VW. Svádět se to může na cokoliv, že se Škodovce nedaří, třeba ta cena, chybějící čipy, apod.. Doba nadšeného fanouškovství pro Škodovku ze strany  předsedů představenstva tj. Hahna, Piecha jsou dávno pryč. Přečtěte si jejich životopisy a uvidíte jací to byli příznivci Škodovky. Diess je čistý pragmatik a ekonom a nevím jestli je to takový fanoušek pro věci v oboru automotive. Spíš mě to připadá, že kdyby VW AG měl vydělávat třeba na ledničkách, tak je bude s nadšením propagovat a vyrábět.  A pokud by mělo VW AG zachránit to, že třeba i odstřihne, nebo omezí  ostatní značky, tak to klidně udělá. Piech se asi v hrobě obrací, on si často dovolil prosazovat i projekty o kterých věděl, že mu vydělávat nebudou, ale dokázal si je prosadit, nakonec jeho rodině část akcií patřila, to Diess je vlastně jen zaměstnanec, i když vrcholový.  Ten nehledí na úspěch, či neúspěch jednotlivých značek, divizí, ten sečítá černá, nebo červená čísla celku. 

Edited by DušanV

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...