Přejít na obsah

Venkovní teplota, zobrazení


Samiec

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Neřešil někdo z Vás zpozdění v zobrazování vnější teploty? Jde o to, když například jedu přes den je 8°C zaparkuju, sednu do auta večer nebo nad ránem, zobrazí se ihned teplota 8°C i když je třeba -1°C a až po chvíli začne klesat a za pár minut už ukazuje dobře. Docela mě to štve, ještě jsem se nesetkal u žádného auta, že by čidlo neměŕilo aktuální teplotu když je zapalování vypnuto. Když jsou malé teplotní rozdíly tak si toho člověk ani nevšimne, ale bývají i rozdíly velké.

 

Netušíte nejde to nakódovat ať to měří pořád?

 

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se pamatuju, tak v navodu bylo, ze se cidlo musi po startu zkalibrovat a realne hodnoty, ze ukazuje po cca. 5 minutach jizdy.

 

Ono to ma i svoji logiku. Kdyz bude stat auto v lete nekde na rozpalenem parkovisti, tak by ukazovalo bludy. Proste je potreba jet, aby cidlo mohlo odecitat skutecnou teplotu z proudiciho vzduchu...

Editováno: , autor: Martin Bednář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lepší asi aby to v létě ukazovalo bludy které to bude měřit ve stínu nad vozovkou, než aby mi to ukazovalo při tom když vyjedu z domu 0°C nebo +1°C když je venku -8°C a vozovka je namrzlá, docela zásadní věc. Měl jsem několik aut, od Felicie, Fabie, Roomstra, Octavie, služební Peugeoty a žádné auto s tím problém nemá až jsem teď narazil na to u Supa. 

 

Když jsem se ptal v servisu, tak mi tvrdil, že to prý údajně není pod napětím, když je zapalování vypnuto, což se mi moc nezdá, protože když v mobilní aplikaci Škoda Connect dám v nezávislém topení aktualizaci venkovní teploty tak to načte po chvíli správnou teplotu. takže to musí snímat, pokud do aplikace neposílají data z nějakého meteopressu :))

 

Tak mě napadlo jestli to tady neumí někdo poladit tak aby to teplotu měřilo neustále.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...