Přejít na obsah

Nefunkční otevírání pátých dveří Fabia II


vprokop

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Chci se zeptat mám problém na Roomsteru taky se zámkem 5 dveří.Ale problém je takový ,zámek funguje dobře, pouze mi to hlásí na maxidotu otevřené 5 dveře.Samozřejmě taky svítí světlo v kufru a osvětlení vnitřního prostoru.

Zámek jsem měl kompletně venku , bohužel rozdělat nejde tak prostrikan a vyčištěn.Kabely v průchodce zkontrolovány vše v pořádku.Už to začalo zlobit asi 2 krát teď znova.

Auto je od června po záruce takže už mám smůlu.

Podle mě to asi vypadá na zámek mikrospínač v něm nebo možná to ukostření mě napadá.

Máte někdo s tím zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli myslíš přerušená kostra, tak to ne. U tebe naopak to máš ke kostře (mínusu) připojené trvale. Ještě by přicházel v úvahu někde prodřený drát na kostru. Ale to by asi nebylo tak trvalé. Já si myslím, že vadný mikrospínač. Když to vevnitř praskne, tak to může zůstat v libovolné poloze sepnuté/rozepnuté. A nebo taky nějaká mechanická porucha v zámku, která ten mikrospínač správně neovládá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám problém na Roomstri mi od včera svieti otvorený kufor aj keď je zavretý, akonáhle však zapnem normálne svetlá (nie denné) problém zmizne, no po chvíli začne kontrolka kufra"preblikovať" podľa nálady, auto sa chvalabohu zamkne aj kufor otvoriť ide... V čom by mohla byť chyba? Káblový zväzok?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Chcem oživit tuto tému mojim problémom s 5.dverami na roomstri 2009, ale trocha inak sa chová ako vyššie popisujete a to že ak nomrálne otvorím kľúčom auto a následne otvorím kufor tak žiarovka na osvetlení kufra nesvieti hoci neje vypálená a tiež otvorenom kufri sa samo zamkne všetky 4 dvere okrem kufru, otvoriť sa samozrejme dajú klučom aby som mohol vojsť do auta, za jazdy nesvietia žiadna signalizácia otvorených dverí (kufra), aj zamknúť sa v pohode dá kľúčom celé auto .Má s tým niekto nejakú skúsenosť kde by mohol byť problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakoniec bol problém v prechodke kde vedú káble a 2 boli pretrhnuté na svetlo v kufri a hrubší na centrál asi na snímč v zámku.Nejako horko ťažko som to spojil a funguje všetko OK dalej.....dufam že to tak aj ostane aspoň nejakú dobu, menil už niekto komplet ten zväzok alebo ste to len nadpájali....?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Nefunkční otevírání pátých dveří Fabia II

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...